Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τζαβέλλας: «Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στο Καραϊσκάκη»

Δεν αλλάζει κάτι για τον ΠΑΟΚ (αγωνιστικά) στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας στη «SportDay» και τόνισε ότι τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι.

Τζαβέλλας: «Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στο Καραϊσκάκη»
Με τον στόχο που έχει και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις θα πάει και στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ, δηλαδή τη νίκη, οπότε δεν διαφοροποιείται κάτι για τον «δικέφαλο του Βορρά» στο συγκεκριμένο ματς, σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο 27χρονος αμυντικός μίλησε στη «SportDay» και τόνισε η ομάδα του θα πάει στο Φάληρο για να κάνει το δικό της παιχνίδι, αλλά και ότι ο τίτλος δεν κρίνεται από τα ντέρμπι.

«Ο ΠΑΟΚ θα πάει στον Πειραιά για να κάνει το παιχνίδι του, όπως σε κάθε γήπεδο κι απέναντι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν αλλάζει κάτι και δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό για μας. Εξάλλου τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντέρμπι! Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι κάθε εβδομάδα να κάνουμε αυτό που κάναμε κι απέναντι στον Πανθρακικό... Δηλαδή να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι και στο Καραϊσκάκη θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε κι απάντησε στα στοιχεία «SOS» που πρέπει να έχει η ομάδα του:

«Στα ντέρμπι χρειάζονται τα πάντα! Και τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Κι ο Ολυμπιακός το θέλει εξίσου πολύ! Φυσικά κι εμείς το θέλουμε όπως όλοι επιθυμούν να κερδίζουν τα ντέρμπι. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας... Όλα είναι ανοιχτά».

Για το αν θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα του γηπέδου την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε: «Δεν θα παίξουμε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη. Έχουμε αγωνιστεί ξανά εκεί και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Όπως ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα, έτσι κι εμείς θα πάμε τώρα στο Καραϊσκάκη...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: