Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος»

Καλή η νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένο απ’ την εν γένει παρουσία των παικτών του, εκφράζοντας παράπονα για την απόδοσή τους.

Ιβάνοβιτς: «Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος»
Δεν ικανοποίησε τον Ντούκο Ιβάνοβιτς η απόδοση του Παναθηναϊκού στην Αμαλιάδα, παρά τη νίκη επί του τοπικού Κόροιβου, δίχως βέβαια ο Μαυροβούνιος κόουτς να ψάξει για δικαιολογία στην λειψανδρία σέντερ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου που έπαιξε πολύ επιθετικά. Δεν μπορώ να πω ότι εμείς πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες απουσίες, χάσαμε κάποια τρίποντα και δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τελικά κερδίσαμε, ωστόσο η εμφάνισή μας θα μπορούσε να ήταν σαφώς καλύτερη".

Σε ερώτηση για το κίνητρο που πρέπει να δώσει ο προπονητής μιας μεγάλης ομάδας, όταν αντιμετωπίζει μια υποδεέστερη, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες και αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό οποιονδήποτε αντίπαλο».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από τα προβλήματα με τους ψηλούς, απάντησε: «Επί 40 λεπτά νομίζω πως παίξαμε πέντε εναντίον πέντε. Κι όχι πέντε εναντίον τριών. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια διαφορά και εξάλλου έχω άλλους τρεις παίκτες σε αυτές τις θέσεις».

Σχετικά με το αν εμπεριέχει ρίσκο το γεγονός πως φέτος ο Παναθηναϊκός στηρίζεται αρκετά στο τρίποντο, επεσήμανε: «Όταν βρίσκεσαι σε καλή μέρα είναι πιο εύκολο να σουτάρεις. Ωστόσο, δεν παίζουμε μόνο με το τρίποντο, αλλά δίνουμε έμφαση στο inside game, καθώς και σε οποιονδήποτε τρόπο υπάρχει να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: