Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ελεύθερος για ΑΕΚ ο Αθηναίου!!

Θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Αθηναίου από την ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του 26χρονου γκαρντ με την Εσκίσεχιρ λύθηκε.

Ελεύθερος για ΑΕΚ ο Αθηναίου!
Άνοιξε ο δρόμος για τη μεταγραφή του Γιάννη Αθηναίου στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του 26χρονου γκαρντ με την Εσκίσεχιρ λύθηκε, όπως ενημέρωσε επίσημα ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Δημητρόπουλος.

Πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η απόκτηση του άλλοτε άσου του Πανιωνίου, του Άρη και της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, που θα ισχυροποιήσει σημαντικά την «Ένωση» σε μια θέση που πονούσε, αυτή του πλέι μέικερ.

Άρχισε την καριέρα του στον Ηλυσιακό, πέρασε από Πανιώνιο και ΚΑΟΔ, ενώ πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μετρώντας 13,4 πόντους, 3,3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τον απέκτησε στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί και το καλοκαίρι, αφού συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ, υπέγραψε στην Εσκίσεχιρ. Φέτος είχε 7,1 πόντους, 2,5 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ σε 26,2 λεπτά κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: