Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά σε Αθηναίου η ΑΕΚ!!

Μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να κάνει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, που αναμένεται να φύγει από την τουρκική Εσκίσεχιρ και είναι μια ανάσα από την «Ένωση».

Κοντά σε Αθηναίου η ΑΕΚ!
Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο χθεσινό δείπνο με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ είχε προαναγγείλει άμεσα μεταγραφή γκαρντ και όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι… ηχηρή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Εσκίσεχιρ και βρίσκεται μια ανάσα από την «Ένωση».

Ο 26χρονος άσος (1,96μ.), που αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ όπου έχει ζητήσει ενίσχυση ο Ντράγκαν Σάκοτα, αποχωρεί από την Τουρκία λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας του.

Άρχισε την καριέρα του στον Ηλυσιακό, πέρασε από Πανιώνιο και ΚΑΟΔ, ενώ πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μετρώντας 13,4 πόντους, 3,3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο τον απέκτησε στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί και το καλοκαίρι, αφού συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ, υπέγραψε στην Εσκίσεχιρ. Φέτος είχε 7,1 πόντους, 2,5 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ σε 26,2 λεπτά κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: