Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Πιστός στρατιώτης ο «Τριάντα»

Περήφανος και χαρούμενος που θα συνεχίσει να «υπηρετεί» τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ενόψει της ανανέωσης του συμβολαίου του. Τι λέει για την πορεία του τριφυλλιού.

Πιστός στρατιώτης ο «Τριάντα»
Ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, να συνεχίσει να φορά το τριφύλλι στο στήθος και αυτό ήταν που οδήγησε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στο να συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2017.

Ο διεθνής στόπερ μίλησε για τη νίκη των πράσινων επί της Βέροιας, τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται -αρχής γενομένης απ' τον αγώνα με τον Παναιτωλικό- και υπογράμμισε πως ναι μεν σαν κεντρικός αμυντικός... ευχαριστιέται περισσότερο το παιχνίδι, αλλά κι ως δεξί μπακ που τον χρησιμοποιεί ο Γιάννης Αναστασίου, είναι ικανοποιημένος αρκεί να βοηθά την ομάδα του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου:

Για τη νίκη κόντρα στην Βέροια: «Σίγουρα το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί, κρατάμε ότι νικήσαμε σε ένα ακόμα αγώνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την περασμένη σεζόν όποτε είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα, τώρα "έσπασε" αυτό το αρνητικό σερί. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά με νίκες».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τα διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα: «Κοιτάξαμε να βάλουμε το γρήγορο γκολ όπως και έγινε, ώστε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην χρειαστεί να τρέξουμε και να αγχωθούμε. Δεχθήκαμε ένα άτυχο γκολ θα έλεγα και στη συνέχεια ο αγώνας πήγε στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε καλά σαν ομάδα αμυντικά και επιθετικά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες».

Για το σερί νικών του Παναθηναϊκού: «Υπάρχει πίστη και θέληση για το καλύτερο. Έχουμε ένα σερί που θέλουμε να το μεγαλώσουμε, να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους αγώνες, έρχεται δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ταξίδια. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα».


Αν νιώθει πιο άνετα όταν αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός: «Όταν παίζω σε αυτή την θέση έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και το ευχαριστιέμαι περισσότερο γιατί γνωρίζω την θέση. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι δεν χαίρομαι να παίζω σαν δεξί μπακ, κοιτάω να κάνω το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι».

Για την επέκταση του συμβολαίου του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, ν' αγωνιστώ με το τριφύλλι στο στήθος. Δεν σκέφτηκα καν να το συζητήσω, με την... μία υπέγραψα και θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Παναθηναϊκό για όσο μου ζητηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: