Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Κίνδυνος τιμωρίας Μπαλοτέλι για ρατσιστικό σχόλιο!!

Συνήθως τυγχάνει ο ίδιος ρατσιστικής συμπεριφοράς. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Μάριο Μπαλοτέλι υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία… Διαβάστε την απολογία του.

Κίνδυνος τιμωρίας Μπαλοτέλι για ρατσιστικό σχόλιο
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει πέσει θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς. Αυτή τη φορά, ωστόσο, φαίνεται πως οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο επιθετικός της Λίβερπουλ ίσως το πληρώσει ακριβά.

Ο λόγος; Μια ανάρτησή του στο Instagram, όπου παρουσιάζει μια φωτογραφία του ήρωα των video games «Super Mario» με το σχόλιο πως «πηδά σαν μαύρος και μαζεύει λεφτά σαν Εβραίος».

Η αγγλική ομοσπονδία αναμένεται να ερευνήσει το περιστατικό και ο Ιταλός φορ απειλείται με μίνιμουμ τιμωρία πέντε αγωνιστικών, έστω κι αν η πλευρά του παίκτη αναμένεται να ισχυριστεί πως επρόκειτο για μια ειρωνική τοποθέτηση. Ο ίδιος απαντώντας σε επικριτικά σε σχόλια που έλαβε μέσω Twitter λέγοντας «η μητέρα μου είναι Εβραία, οπότε βγάλτε όλοι το σκασμό».

Ήδη η Λίβερπουλ είναι ενήμερη για την υπόθεση και θα καλέσει τον Μπαλοτέλι για εξηγήσεις.

Ο Μπαλοτέλι νωρίς το πρωί της Τρίτης απολογήθηκε… διαδικτυακά. «Ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον. Σκοπός του σχολίου ήταν να πει κάτι αντιρατσιστικό με διάθεση χιούμορ. Τώρα αντιλαμβάνομαι πως αν απομονωθεί η φράση αυτή, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν έχουν όλοι οι Μεξικάνοι μουστάκι, δεν πηδούν όλοι οι μαύροι ψηλά και δεν αγαπούν όλοι οι Εβραίοι το χρήμα. Χρησιμοποίησα αυτό το καρτούν γιατί θεώρησα πως είναι αστείο. Ξανά, ζητώ συγγνώμη», έγραψε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: