Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Στιλ: «Ακόμα και η γιαγιά μου φοράει πράσινα»!

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το καθήκον του κόντρα και στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Λουκ Στιλ, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στο ιδιαίτερο «δέσιμο» της οικογένειάς του με τους «πράσινους».

Στιλ: «Ακόμα και η γιαγιά μου φοράει πράσινα»!
Ικανοποιημένος με τη νίκη και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Βέροια (2-1) εμφανίστηκε ο Λουκ Στιλ, ο οποίος πήρε ξανά θέση κάτω από τα δοκάρια των «πράσινων».

Ο Άγγλος αναφέρθηκε στην προσήλωση της ομάδας στο πρωτάθλημα και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν αυτό που πρέπει και απέναντι στον Παναιτωλικό την Πέμπτη.

Ακόμη μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση της οικογένειάς του με το «τριφύλλι». «Γεννήθηκαν οπαδοί της Πίτερμπρο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά πλέον όλοι δηλώνουν φίλοι του Παναθηναϊκοί, οι γονείς, τα ξαδέρφια μου, ακόμα και η γιαγιά μου φοράει πράσινα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Βέροια: «Για μας πλέον το πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα θα το έχουν πει αυτό κι άλλοι συμπαίκτες μου. Ήταν μια φανταστική νίκη, γιατί μετά από μια διακοπή μπορεί να παρουσιαστείς λίγο βαρύς. Παίξαμε πολύ καλά, ιδιαίτερα πριν από την αποβολή, κυνηγήσαμε το γκολ και ήμασταν εξαιρετικοί. Είναι πολύ όμορφο να κερδίζεις, ειδικά τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι».

Για την αντίδραση των φιλοξενούμενων: «Σκόραραν από ένα πλάγιο. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι μετά απ’ αυτό ήμασταν απόλυτα επαγγελματίες και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για το αν προκάλεσε εφησυχασμό το 2-0 και το αριθμητικό πλεονέκτημα: «Πρέπει να θυμάσαι ότι ποτέ δεν τελειώνει ένα παιχνίδι νωρίτερα… Το δεύτερο γκολ έκανε τα πράγματα πιο εύκολα και ακόμα κι αν δεχτήκαμε το γκολ και κάναμε τη νίκη λίγο οριακή, ήταν μια φανταστική νίκη».

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αυτό το διαπιστώνουμε κάθε εβδομάδα. Είναι δύο δύσκολα ματς, θα τα προσεγγίσουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια, ως συνήθως. Την Πέμπτη θα παίξουμε με τον Παναιτωλικό. Τους έχουμε κερδίσει στο Κύπελλο και ίσως δουν την αναμέτρηση ως ευκαιρία για ρεβάνς, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Περιμένω να φτάσει η ώρα του αγώνα γιατί νιώθω πολύ καλά ατομικά, αλλά θεωρώ ότι και η ομάδα είναι σε καλό σημείο».

Για το πόσο γρήγορα «δέθηκε» ο ίδιος και η οικογένειά του με τον Παναθηναϊκό: «Η οικογένειά μου με στηρίζει σε όποια ομάδα κι αν παίζω. Ήρθα λοιπόν στην Ελλάδα και πλέον είναι “τρελοί” με τον Παναθηναϊκό. Γεννήθηκαν οπαδοί της Πίτερμπρο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά πλέον όλοι δηλώνουν φίλοι του Παναθηναϊκοί, οι γονείς, τα ξαδέρφια μου, ακόμα και η γιαγιά μου φοράει πράσινα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: