Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα ντέρμπι που θυμίζει τα παλιά. Ο ΠΑΟΚ άξια βρίσκεται πρώτος, πρέπει να μείνουμε σοβαροί και στο τέλος να πετύχουμε το όνειρο και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν είμαστε ΠΑΟΚ δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και μακάρι να παν όλα καλά».
Για τον ορισμό του Αρετόπουλου:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείχνει ανωτερότητα σε αυτά. Αν αδικηθεί όλη η Ελλάδα θα είναι μαζί του. Ελπίζω ο διαιτητής να σφυρίζει αυτό που βλέπει».
Για την ποιότητα των δύο ομάδων:
«Μπορεί κάποια παιδιά του Ολυμπιακού να έχουν μεγαλύτερη αξία αλλά η ομάδα φτιάχνεται με ένα δεμένο σύνολο. Το δέσιμο μιας ομάδας μπορεί να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο Άγγελος ξέρει τι κάνει και ο ΠΑΟΚ είναι πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό. Σίγουρα οι καλοί παίκτες κάνουν τη διαφορά αλλά το σύνολο σκεπάζει την ποιότητα. Έχουμε και εμείς τα όπλα μας όπως ο Αθανασιάδης. Αν δεν χάσουμε θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα».
Για τον Πανθρακικό:
«Ο Πανθρακικός δεν έχει καθόλου τύχη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσεγμένο και προσπαθεί να πετύχει κάτι. Δεν έχει την εύνοια της μπάλας. Ελπίζω να τα καταφέρει η ομάδα γιατί χρειάζεται εκπροσώπηση η Κομοτηνή».
Για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει και άλλες λύσεις όμως θα βολευτούμε με αυτά που έχουμε. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε 2-3 παίκτες σε κάθε θέση. Ο πρωταθλητισμός έχει μέσα και τους τραυματισμούς. Είμαστε άξια πρώτοι και είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε πως μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί μέχρι το τέλος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: