Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βίτορ και οι άλλοι τρεις!!

Το δίδυμο που θα χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας είναι το νούμερο ένα ζήτημα για τον Αναστασιάδη ενόψει Ολυμπιακού. Τρεις παίκτες (μαζί με τον αμφίβολο Τζαβέλλα) διεκδικούν θέση δίπλα στον Βίτορ.

Ο Βίτορ και οι άλλοι τρεις
Ο μεγάλος… βραχνάς του Άγγελου Αναστασιάδη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραμένει το κέντρο της άμυνας. Ο πολύπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι ο Μιγκέλ Βίτορ θα είναι ο ένας στόπερ και από εκεί και πέρα θα πάει σε επιλογή ρίσκου ή ανάγκης. Είτε θα χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Τζαβέλλα, που αντικαταστάθηκε στο 67’ της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό (μπήκε ο Ποζατζίδης στη θέση του), ή θα «βαφτίσει» στόπερ κάποιον άλλον. Άλλωστε και ο πρώην παίκτης της Μονακό πέρυσι έγινε στόπερ. Ως αριστερό μπακ τον γνωρίζαμε μέχρι τότε.

Με τον Λίνο στο ρόστερ του «δικεφάλου του Βορρά» τη σεζόν 2013-14 χώρεσε με αυτόν τον τρόπο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής στην ενδεκάδα. Το αν θα παίξει θα βρεθεί στην αποστολή θα γίνει γνωστό μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 στην Τούμπα. Πάντως, τα τελευταία μηνύματα είναι ενθαρρυντικά...

Αν μείνει εκτός, τότε θα πάει ο Αναστασιάδης σε μια από τις περιπτώσεις Τζιόλη Σκόνδρα. Πάντως, ο πρώτος δεν έπαιξε κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής και χθες έκανε ατομικό για να προφυλαχθεί. Ο δεύτερος είναι δεξιός μπακ, αλλά είχε παίξει στο κέντρο της άμυνας σε φιλικά του καλοκαιριού, σε ματς που ήταν ειδικών συνθηκών. Δηλαδή, δεν είχαν ενσωματωθεί ακόμη οι διεθνείς και υπήρχαν κάποια προβλήματα τραυματισμού.

Άλλωστε και τώρα ματς ειδικών συνθηκών είναι. Καθώς, ο Κατσικάς τραυματίστηκε στο ματς με την Ντινάμο Μινσκ και είναι εκτός.
Βεβαίως, δεν είναι το μόνο πρόβλημα δεν είναι στη συγκεκριμένη θέση, καθώς υπάρχει αναμονή και για τον Μακ. Απλώς, έχει συνηθίζει να ζει ο ΠΑΟΚ και χωρίς αυτόν τον τελευταίο καιρό. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: