Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο φορ, ο στόπερ και το… σενάριο!!

Για σέντερ φορ περιοχής και κεντρικό αμυντικό συνεχίζει να ψάχνεται ο Παναθηναϊκός, την ώρα που σενάρια εξ Ιταλίας κάνουν λόγο για τον Ούγκο Αλμέιδα. Τι γίνεται με τις ανανεώσεις.

Ο φορ, ο στόπερ και το… σενάριο
Κορυφώνεται η αναζήτηση σέντερ φορ από τον Παναθηναϊκό. Ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε χθες από το εξωτερικό όπου παρακολούθησε παίκτη κι ενημέρωσε σχετικά τον Τάκη Φύσσα και τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ τις επόμενες μέρες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα μεταβεί εκ νέου εκτός Ελλάδας.

Σίγουρα στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Από την Ιταλία προέκυψε το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα, του 30χρονου Πορτογάλου φορ που ανήκει στην Τσεζένα αλλά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Πρόκειται με παίκτη με χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο «τριφύλλι», καθώς είναι κλασικός επιθετικός περιοχής και υψηλόσωμος (1,91μ.). Έχει παίξει σε Πόρτο, Λεϊρία, Μποαβίστα, Βέρντερ και Μπεσίκτας, ενώ η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Ο διεθνής άσος (56 συμμετοχές και 19 γκολ με την Πορτογαλία) έχει φέτος μόλις έξι συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει, στην Ιταλία.

Πέρα από σέντερ φορ, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν και στόπερ, με χαρακτηριστικά του τη δύναμη και την ταχύτητα, καθώς ειδικά το δεύτερο στοιχείο φαίνεται πως δεν υπάρχει στον επιθυμητό βαθμό από τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Περί ανανεώσεων

Ταυτόχρονα με τις μεταγραφικές υποθέσεις, «τρέχουν» στον Παναθηναϊκό και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Πιθανώς ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Νίκο Καρέλη και Χρήστο Δώνη, με τον πρώτο να υπογράφει επέκταση για ένα χρόνο και τον δεύτερο νέο τριετές συμβόλαιο, αμφότεροι με αυξημένες αποδοχές. Σύντομα θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση και στην πλευρά του Μάρκους Μπεργκ με σημαντική αύξηση στα χρήματα που εισπράττει και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2018. Αντίθετα, με την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ και συγκεκριμένα τον ατζέντη του έγινε μια πρώτη κουβέντα και δεν φαίνεται πως θα υπάρξει άμεσα κάποια εξέλιξη. Πρόκειται και για την πιο δύσκολη περίπτωση, γιατί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του.

Με δύο απουσίες

Ο τραυματίας Ατζαγκούν (που ίσως προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή) και ο Πράνιτς, που πήρε άδεια να μεταβεί στην Κροατία για προσωπικό πρόβλημα, είναι οι δύο απουσίες για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Σίλντενφελντ και Μέντες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: