Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Πολλά προβλήματα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και μίλησε για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στον Ερασιτέχνη ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορική νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης που είχαν πετύχει οι «Κίτρινοι».
Για την νίκη που είχε πετύχει ο Άρης επί της Ατλέτικο στην Ισπανία:
«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη καθώς την προηγούμενη  χρονιά αλλά και την επόμενη χρονιά η Ατλέτικο είχε πάρει το κύπελλο. Παρόλα αυτά ακούσαμε στο κρατικό κανάλι πως καμιά Ελληνική ομάδα δεν έχει κερδίσει στην Ισπανία και πως ο Ολυμπιακός πήγαινε για το ρεκόρ. Φαίνεται πως κάποιοι είναι 3-4 χρόνια δημοσιογράφοι. Δεν τα προβάλουν βέβαια αυτά αλλά προβάλουν ότι τους συμφέρει».
Για τον σημερινό Άρη:
«Πρέπει να επιστρέψει ο Άρης δυνατός γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ. Δεν φταίνε μόνο αυτοί που διοικούσαν αλλά και το κράτος. Κάθε μέρα κόβεται και μια επιχορήγηση και όλα τα τμήματα σταματάν. Ο Υπουργός αντί να κοιτάξει τον αθλητισμό βγάζει καινούρια φαινόμενα νόμων για να μην μπορεί να εξυγιανθεί μια ομάδα».
Για τις διοικητικές εξελίξεις στον Α.Σ Άρη:
«Έχουν ακουστεί πολλά. Άκουσα να λένε κάποιοι πως ζήτησα από τον κ. Γαλανό λεφτά για να υπογράψω. Υπάρχουν 3 Άρηδες, αυτοί που πολεμάν, αυτοί που κρύβονται και γράφουν ότι τους κατέβει και οι παλιοί παράγοντες που το 80% μας έχουν γυρίσει τη πλάτη. Αντί να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, κάθονται κάποιοι και λένε διάφορα. Εγώ παραιτούμαι, θα μείνω στον Άρη και θα είμαι και δίπλα στον νέο πρόεδρο. Είναι πάρα πολλές οι ώρες και δεν μπορώ να παρατήσω την δουλειά μου. Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα και δεν υπάρχουν χρήματα. Δυστυχώς θα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή να πληρωθεί το αέριο και μετά όλα τα άλλα. Υπάρχουν 18-19 τμήματα και πάρα πολλά παιδιά».
Για την ποδοσφαιρική ομάδα:
«Είναι η πιο αλλοπρόσαλλη κατηγορία η Γ’ εθνική. Άλλοι είναι επαγγελματίες και άλλοι ερασιτέχνες. Υπάρχουν γήπεδα, χωράφια και στάδια. Ο Άρης βρίσκει τα πατήματα του, η αλλαγή προπονητή ωφέλησε και με την προσθήκη του Σανιά και τις άλλες μεταγραφές δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα. Όσο κερδίζουμε και καθαρίζουμε τα παιχνίδια θα μας φοβούνται και οι αντίπαλοι».
Για το θέμα της εκκαθάρισης:
Η εκκαθάριση θα προχωρήσει κανονικά. Θα γίνουν πιο επιμελείς οι διαδικασίες και όλα θα γίνουν κανονικά. Ακόμα και με τον καινούριο νόμο, εμείς κάναμε τις ενέργειες με τον παλιό και δεν υπάρχει αναδρομική ισχύ. Από αύριο προχωράμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: