Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ραντεβού ακροδεξιών – ακροαριστερών χούλιγκαν!!

Η δολοφονία του οπαδού της Λα Κορούνια Φρανσίσκο Ρομέρο Ταμποάδα έγινε στο πλαίσιο οργανωμένης συνάντησης πολιτικοποιημένων χούλιγκαν πέντε ομάδων, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα το europapress.es αναφέρει ότι επρόκειτο για τη συνάντηση ανάμεσα στους οπαδούς πέντε ομάδων. Από τη μια οι «Frente Atletico», ακροδεξιοί οπαδοί της Ατλέτικο, οι οποίοι είχαν στο πλευρό τους ίδιας ιδεολογίας οπαδούς της Σπόρτινγκ Χιχόν. Από την άλλη οι ακροαριστεροί «Riazor Blues» της Λα Κορούνια μαζί με τους «Bukaneros» της Ράγιο Βαγιεκάνο  και τους «Αlcor» της Αλκορκόν.
Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ραντεβού θανάτου μεταξύ των συγκεκριμένων οπαδών κάτι που στηρίζεται σε επικοινωνία μέσω οπαδικών forum που φέρεται να έχει εντοπιστεί από τις αρχές. Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι τα επεισόδια έγιναν περίπου τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα διάστημα που χαρακτηρίζουν αρκετά μεγάλο και ενισχύει την άποψη περί ραντεβού θανάτου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έρευνα γίνεται και στα κινητά τηλέφωνα των επικεφαλής των οπαδών αλλά και όσων έχουν συλληφθεί.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: