Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Φοβάμαι πιθανή τρομοκρατία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:
«Δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Μέσα στο Καραΐσκάκη δεν είχαμε καλές παρουσίες τα τελευταία 10 χρόνια αλλά με τα σημερινά δεδομένα ο ΠΑΟΚ μπορεί να σταθεί καλά, πρέπει να είναι προσγειωμένος και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα όπου στην χειρότερη θα κρατήσει το +2».
Για τις μονάδες του Ολυμπιακού:
«Αντικειμενικά ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες μονάδες από τον ΠΑΟΚ και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι μια διοργάνωση σε άλλο επίπεδο. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό και φέτος είναι πιο καθαρό από την άποψη διαμαρτυριών και αποτελεσμάτων. Αυτό ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα καταφέρει να κρατήσει το +2 μέχρι τον Ιανουάριο όπου θα έρθει η ενίσχυση θα μπορεί να έχει πολύ καλή παρουσία. Πλέον, ο ΠΑΟΚ παίζει μέσα στο Καραϊσκάκη, θα είναι δύσκολο, πρέπει να πάμε προσγειωμένοι και να κλέψουμε το αποτέλεσμα».
Για τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού:
«Δεν είναι το καλύτερο δίδυμο που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός. Ο Κλάους μπορεί να κάνει την ζημιά όμως θα χρειαστεί στήριξη από τα πλάγια. Κυνηγάει την ευκαιρία και πρέπει να έχει την στήριξη από τα άκρα. Από εκεί και πέρα πρέπει να περιμένουμε από όλη την ομάδα να κάνει δουλειά, όχι μόνο τον Αθανασιάδη. Το άγχος θα το έχει ο Ολυμπιακός και αν περάσει το ημίχρονο θα αυξηθούν οι πιθανότητες να πάρει κάτι ο ΠΑΟΚ».
Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Καραϊσκάκη:
«Φοβάμαι μην έχουμε συνέχεια για την μικρή φασαρία που έγινε μέσα στη Τούμπα. Δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν ξέρουν τι σημαίνει ντέρμπι με Ολυμπιακό, κάποιοι είναι νέοι και ίσως μια ατμόσφαιρα τρομοκρατίας δημιουργήσει προβλήματα. Φοβάμαι μην υπάρξει τέτοια ατμόσφαιρα. Τα έχω ζήσει από το παλιό Καραϊσκάκη που μπαίναμε από την πίσω πόρτα με 10 φύλακες. Βέβαια, ποτέ δεν μας πείραξαν επειδή δίναμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ αν είναι αυτός που είναι φέτος στα τελευταία παιχνίδια, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: