Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή, αλλά…»

Ανέβηκε ο… πήχης στον ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια της σεζόν μετά την καλή πορεία που έχει κάνει η ομάδα στα πρώτα δέκα της παιχνίδια, όπως παραδέχθηκε ο Χαρίλαος Χαρίσης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή, αλλά…»
Ο Χαρίλαος Χαρίσης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League, καθώς έχει μαζέψει 16 πόντους ύστερα από δέκα ματς που έχει δώσει και βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Οι Ηπειρώτες δεν έχουν δεχθεί στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ο 19χρονος χαφ, σχολίασε: «Θεωρώ ότι οφείλεται στη δουλειά που έχουμε κάνει όλον αυτόν τον καιρό με τον προπονητή μας πάνω στο αμυντικό κομμάτι και στον πολύ καλό τερματοφύλακα που έχουμε».

Όταν ερωτήθηκε τι του είπε ο προπονητής του, Γιάννης Πετράκης, πριν το βάλει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μέρος στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή (30/11), ανέφερε: «Μου είπε να μπω και να είμαι αυτός που είμαι. Μου αρέσει να παίζω σαν εξάρι, αλλά και λίγο πιο μπροστά. Μας προσέχει όλους τους μικρούς πάρα πολύ. Μας μιλάει και μας βοηθάει με αυτόν τον τρόπο. Μου αρέσει πράγματι να… κόβω, αλλά και να έχω τη δυνατότητα στη θέση που παίζω να περάσω κάθετες πάσες».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν… κρύφθηκε και τόνισε ότι η ομάδα του καλοβλέπει τη συμμετοχή στα play-off. «Ξεκινήσαμε με τον στόχο της παραμονής, αν συνεχίσουμε έτσι γιατί να μην πάμε και για το κάτι παραπάνω. Θέλω να ζήσουμε κάτι ανάλογο με την προ διετίας πορεία της ομάδας (είχε βγει πέμπτη)».

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς περνάει στον ΠΑΣ και για τα όνειρα που κάνει…«Την απολαμβάνω, μου αρέσει που είμαι και παίζω στην ομάδα της πόλης μου. Μου αρέσει να δίνω χαρά στους φίλους μου και τους δικούς μου. Πολλοί φίλοι μου υποστηρίζουν τον ΠΑΣ, αλλά έχω κι άλλους που θέλουν να πάω σε κάποια από τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή να πάω σε πιο μεγάλη ομάδα, αλλά θα προτιμούσα να πάω στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: