Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Άξιο… εμπιστοσύνης στους κρίσιμους αγώνες χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες και τόνισε ότι στην ομάδα του ανυπομονούν για το ντέρμπι της Τετάρτης (3/12) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

«Ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στη Nova για το ματς το πολύ σημαντικό ματς που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανυπόμονοι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σχολίασε ότι θα πρέπει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση.

«Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί παίζεται η βαθμολογία και ανυπομονούμε να έρθει εκείνη η στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Στη συνέχεια μίλησε για το που θεωρεί ότι μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης. Όπως σε όλα τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τους κάνουμε όλους να νιώσουν ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Όταν του ζητήθηκε να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο που ακολουθώ πάντα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο μας να παίξουμε σαν ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: