Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Ατματζίδης και μίλησε για την κατάσταση στους «Κίτρινους» μετά τη νίκη επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος:
«Η νίκη ήταν κάτι αυτονόητο. Το πλάνο μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και τώρα να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο όμως ο Άρης με την ποιότητα και την ικανότητα μπορεί να το κάνει. Ήμασταν εύστοχοι, συγκεντρωμένοι, σκοράραμε νωρίς και πήραμε τους 3 πόντους».
Για την στρατηγική της ομάδας:
«Είναι παγκοσμίως γνωστό πως τα γκολ φέρουν τον κόσμο αλλά τις νίκες τις φέρνει το 0 στην άμυνα. Το να μην δεχτούμε γκολ είναι το κύριο και μετά να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερο ποδόσφαιρο γίνεται».
Για το σκληρό παιχνίδι στη κατηγορία:
Σε κάθε παιχνίδι σε αυτές τις κατηγορίες είναι σκληρό το παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε και εμείς σε αυτό, προσαρμοστήκαμε και ήρθαν τα αποτελέσματα. Είναι τέτοια η κατηγορία και το όνομα του Άρη που είναι αναπόφευκτο. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να προωθηθεί μέσα από το παιχνίδι».
Για τους αντίπαλους του Άρη:
«Και ο Πανσερραϊκός είχε δείξει μια συνέπεια μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές και η Καβάλα. Τους σεβόμαστε όπως και τον Σουφλί και την Δόξα και τον Καμπανιακό. Εμάς μας νοιάζει απλά να νικάμε. Φτάσαμε στη πρώτη θέση και το μόνο που μας νοιάζει είναι να διατηρηθούμε εκεί».
Για το πότε βρίσκουν ρυθμό οι ομάδες:
«Αυτό έρχεται με τα παιχνίδια και τις νίκες. Η ομάδα μας είναι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και αυτό μας γιγαντώνει. Κάνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια να φαίνονται εντός. Μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο και είναι καταλυτική η παρουσία τους».
Για την Γ΄ εθνική:
«Υπάρχουν πολλές ομάδες που κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο και μπορούν να χτυπήσουν τις πρωτοκλασάτες ομάδες. Εμείς θέλουμε νίκες με όσο το δυνατό καλύτερο ποδόσφαιρο και στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».
Για το παιχνίδι με την Αρναία:
«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ο αντίπαλος θα παίξει κλειστά και πρέπει να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να γίνει ευκολότερο. Η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: