Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τα περί ανανέωσης ΠΑΟΚ- Τζανδάρη!!

Από την Τρίτη (23/12) ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει την απάντηση του Φάνη Τζανδάρη που ήταν αρνητική στην πρόταση που του κατέθεσε για την ανανέωση του συμβολαίου για τα επόμενα χρόνια. Σκέψεις για να πρόταση από τον ΠΑΟΚ.  
Ούτε χθες, ούτε προχθές, ούτε σήμερα, αλλά από την Τρίτη (23/12) πήρε την απάντηση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Φάνη Τζανδάρη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή για το ραντεβού των Βρύζα και Ευαγγελόπουλου στην Θεσσαλονίκη και την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα, αλλά και την προθεσμία που δόθηκε στον παίκτη για να σκεφθεί και να απαντήσει έτσι κάνουμε και τώρα με σωστό ρεπορτάζ και των δύο πλευρών.
Η απάντηση λοιπόν δόθηκε και ήταν αρνητική. Τα χρήματα που προτείνει ο ΠΑΟΚ για τετραετές συμβόλαιο  με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 70.000€ και κλιμακωτά θα φθάσουν στις 100.000€ κρίθηκαν λίγα. Ο παίκτης ζητούσε ετησίως 100.000 ευρώ χωρίς μπόνους χωρίς τίποτα. Τα υπόλοιπα που ακούγονται και γράφονται είναι για λαϊκή κατανάλωση, εκτός κι αν στην ΠΑΕ τα ασπάζονται. Τότε το θέμα αλλάζει. Όμως την ενημέρωση που λαμβάναμε τις τελευταίες από ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν ότι ακόμα δεν απάντησε και θα απαντήσει ο αθλητής τις προσεχείς ημέρες. Ούτε βολές για τον εκπρόσωπό του, ούτε τίποτα.  
Δεν αποκλείεται στο θέμα Τζανδάρη να υπάρξει συνέχεια με νέα βελτιωμένη πρόταση.  Καθώς θα είναι πολύ βαρύ για το σωματείο να χάσει δύο παίκτες (Κατσικά, Τζανδάρη) που τους έχει με πολύ χαμηλά συμβόλαια, (του Τζανδάρη μάλιστα είναι μηδενικό) και να φύγουν ως ελεύθεροι την στιγμή που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα όνομα χαφ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: