Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Με προβλήματα στην Αθήνα η Μακάμπι!!


«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της συμπολίτισσας Χάποελ, στο Κύπελλο, καθώς προέκυψαν δύο… πονοκέφαλοι ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο TOP 16 της Ευρωλίγκας!

Με προβλήματα στην Αθήνα η Μακάμπι!
Δύο σοβαρά «θέματα» έχει να λύσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας (30/12). Συγκεκριμένα, στη νίκη της «ομάδας του λαού» επί της Χάποελ, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισραήλ, οι Ντέβιν Σμιθ και Άλεξ Τάιους αποχώρησαν τραυματίες, με πιο σοβαρή να φαίνεται η κατάσταση του πρώτου, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του λίγο πριν το τέλος.

Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του κόουτς της Μακάμπι, Γκάι Γκούντες, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε μία ομάδα… τραυματιών. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε». Ωστόσο, το θετικό για εκείνον πως θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα ψηλό, Τζο Αλεξάντερ.

Από ‘κει και πέρα, δηλώσεις για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» έκανε ο Μαρκίς Χέινς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα γίνει μία μεγάλη… μάχη», για να συμπληρώσει αναφορικά με τον Τζο Αλεξάντερ: «Γνωρίζω τον Τζο, καθώς τον παρακολουθούσα όταν αγωνιζόταν στο κολέγιο, ενώ ήμασταν για λίγο καιρό συμπαίκτες στη Θάντερ. Είναι καλός και αθλητικός παίκτης και σίγουρα θα μας βοηθήσει».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: