Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Υπάρχει σχέδιο για τον Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο φίλος και εκπρόσωπος του Άλεξ Κάλας, Γιώργος Γιακουμίδης και μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του Κάλας και το πλάνο του για τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την δήλωση του Άλεξ Κάλας:
«Νιώσαμε την ανάγκη να κάνουμε τη δήλωση του κ. Κάλας ώστε ο κόσμος να μπορεί να ενημερωθεί σωστά. Όλες οι κινήσεις μας πρέπει να είναι ειλικρινείς έντιμες και νόμιμες. Ο κ. Κάλας έχει έτοιμο το σχέδιο του, έχει αυτοπεποίθηση και για αυτό έκανε τη δήλωση. Σήμερα περιμένουμε το διευρυμένο συμβούλιο για να δούμε τις αποφάσεις του».
Για το αν θα είναι εξασφαλισμένος στον Άρη ο Άλεξ Κάλας μετά την σύσταση της ΠΑΕ Άρης:
«Κανένας δεν μπορεί να είναι εξασφαλισμένος. Η σύσταση της ΠΑΕ είναι θέμα του Α.Σ. Όποιος έχει το κεφαλαίο μπορεί να επενδύσει στην νέα ΠΑΕ. Οι τελευταίες επιλογές των ανθρώπων του Άρη δεν βγήκαν και ο κ. Γαλανός υποχώρησε επειδή υποθέτω πως δεν άντεξε το βάρος. Δεν έγινε ο απαραίτητος έλεγχος την προηγούμενη φορά και γίνεται τώρα. Βέβαια, χάνουμε πολύ χρόνο και κινδυνεύουμε να πάμε στο άλλο άκρο».
Για την αρχική στάση του Άλεξ Κάλας που ήθελε να εμπλακεί με τον Άρη μετά τη σύσταση της ΠΑΕ:
«Από το Καλοκαίρι η πρόθεση του κ. Κάλας ήταν να εμπλακεί νόμιμα με την σύσταση της ΠΑΕ όμως ο Άρης είναι σε αδιέξοδο. Για αυτό παρενέβη ο κ. Κάλας ώστε να μην χαθεί το βέβαιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αποφάσισε να επενδύσει τώρα. Αυτούς τους 6 μήνες μπορεί να δείξει στον κόσμο του Άρη πως έχει την διάθεση και την ικανότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων».
Για τα μηνύματα προς την πλευρά του Άλεξ Κάλας:
«Τα μηνύματα που έχω από τον κόσμο του Άρη έχουν προκρίνει την υποψηφιότητα του Άλεξ Κάλας».
Για το ποιος θα πληρώσει τα προηγούμενα χρέη στον Άρη:
«Για τα προηγούμενα θα πρέπει να γίνει πρώτα ένας σωστός έλεγχος. Η πρόθεση του κ. Κάλας ήταν να δώσει προκαταβολικά τα χρήματα για τον μήνα του Ιανουάριο καθώς μόνο αυτά μπορεί να ελέγξει. Αυτό το κάναμε για μια διευκόλυνση. Για τα λεφτά των προηγούμενων μηνών προς τους παίκτες θα κριθεί τι θα γίνει. Δεν έχουμε κανέναν τρόπο να ελέγξουμε πόσα είναι αυτά τα χρήματα».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: