Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Συγκίνηση για Ταυλαρίδη, παράταση για Κατσουράνη!!

Επιστροφή στις προπονήσεις στον Ατρόμητο μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια. Δεν ενσωματώθηκε ο Κατσουράνης. Πήρε μέρος στο πρόγραμμα και μετά το τέλος του αποχαιρέτησε συγκινημένος ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Συγκίνηση για Ταυλαρίδη, παράταση για Κατσουράνη
Άδεια τέλος. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, μετά τη διακοπή λόγω εορτών και πλέον στρέφεται η προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Καλλονή, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (4/1).

Εκ μέρους της διοίκησης και του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Σοφιανός μετέφερε τις ευχές για Χρόνια Πολλά με υγεία και επιτυχίες στους «μπλε».

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες πλην του Κώστα Κατσουράνη. Ακόμη και ο Στάθης Ταυλαρίδης, που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της προπόνησης αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένος τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο των Περιστεριωτών.

Από την άλλη ο 35χρονος μεσοαμυντικός, που αναμενόταν να ενσωματωθεί σήμερα στη νέα του ομάδα, πήρε επιπλέον άδεια και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, ώστε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: