Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη για κορυφή ο ΠΑΟΚ!!

Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την κορυφή -στην χειρότερη περίπτωση σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό- θέλει ο ΠΑΟΚ, που θα υποδεχτεί την δυναμική Κηφισιά στην δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Νίκη για κορυφή ο ΠΑΟΚ
Νίκη χωρίς απώλειες για να παραμείνει στην κορυφή -στη χειρότερη περίπτωση ισόβαθμός με τον Ολυμπιακό- θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά στη δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Ο «δικέφαλος» βρίσκεται ήδη στην κορυφή με τους «ερυθρόλευκους» και θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί τους, ώστε να τους βρει εκεί το τέλος του πρώτου γύρου.

Την δυσκολία του ματς τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος υπογράμμισε την καλή λειτουργία της ομάδας του: «Είναι πολύ δύσκολο ματς. Η Κηφισιά είναι σκληρή ομάδα και το απέδειξε και με την πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα αλλά και εφέτος. Ο Νικολάκης, ο Ταμπουρατζής, ο Σουλτανόπουλος και ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ έμπειροι. Αποδείχτηκε από τον τρόπο που νίκησαν τον Εθνικό. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να νικήσουμε την Κηφισιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Προβλήματα πάντα υπάρχουν αλλά απουσίες δεν έχουμε. Είμαστε λίγο ευάλωτοι σε κάποιους τομείς αλλά μέχρι τώρα η ομάδα έχει λειτουργήσει άψογα. Επίσης, ο Εφραιμίδης και ο Σαφράνοβιτς παίζουν πολύ καλά και καλύπτουν όλα τα κενά».

Να κρατήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα θέλει η Κηφισιά, η οποία θα αναζητήσει την τρίτη της νίκη στο έκτο ματς μακριά απ’ το γήπεδό της.

Ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε την σκληρή δουλειά που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και τη δυσκολία του παιχνιδιού: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος κι αυτό τα λέει όλα. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Με προβληματίζει η κούραση από την υπερπροσπάθεια που κάναμε με τον Εθνικό αλλά και από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν πήραν ρεπό τα Χριστούγεννα. Δικαιολογημένα γκρινιάζουν αλλά ξέρουν πως χωρίς δουλειά δε μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα. Δουλέψαμε πολύ και θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα υψηλών προδιαγραφών που θα χτυπήσει τους τίτλους. Έχει έμπειρους παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και αυτό τον κάνει ξεχωριστό».

Από τη μεριά του, ο λίμπερο της Κηφισιάς, Κώστας Ταμπουρατζής είπε: «Είναι από τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος. Υπάρχει παράδοση τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στα 5 σετ. Πρέπει να βρούμε λύσεις κυρίως με Γκόμεζ και Σαφράνοβιτς. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Το μεγάλο γήπεδο θα μας βοηθήσει στην υποδοχή».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: