Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ματς επιβίωσης για την ΑΕΚ!!

Επιστροφή στις νίκες, ώστε να πάρει σημαντικές ανάσες για τη συνέχεια, θέλει η ΑΕΚ, με τον Ζοφόλη για πρώτη φορά στον πάγκο, στο ματς της δέκατης αγωνιστικής της Volleyleague κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Ματς επιβίωσης για την ΑΕΚ
Ματς επιβίωσης θα δώσουν ΑΕΚ και Παμβοχαϊκός στην δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Με τον Ζήνωνα Ζοφόλη να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν την επιστροφή στις νίκες, επιθυμώντας να σταματήσουν οι αναταραχές, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες με ίδιους στόχους.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ -που θα αντικατασταθεί απ’ τον Πλάμεν Κριστόφ στη συνέχεια- δήλωσε για την επιλογή του να αναλάβει την ομάδα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο: «Μου έγινε η πρόταση και δεν μπορούσα να πω όχι γιατί αγαπώ την ομάδα και εκτιμώ τους ανθρώπους που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση», είπε ο Ζοφώλης.

Όσον αφορά τους στόχους του ενόψει του ματς τόνισε: «Ξέρω πως έχει η κατάσταση. Πρώτη μου ενέργεια θα είναι να προσπαθήσω να απελευθερώσω τους παίκτες οι οποίοι λόγω των συνθηκών αγωνίζονται κάτω από μεγάλη πίεση. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και ξέρω ότι το βόλεϊ είναι σε μεγάλο βαθμό παιχνίδι ψυχολογίας. Είχα παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Λαμία και έχω μια εικόνα της ομάδας. Ελπίζω να έρθει και ο κόσμος να μας βοηθήσει».

Ο αρχηγός της «Ένωσης», Ανδρέας Ανδρεάδης, σχολίασε για το ματς: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Έφυγαν παίκτες και η διοίκηση κάνει ενέργειες για να την ενισχύσει. Υπάρχουν προβλήματα αλλά και ο αντίπαλος δεν πάει πίσω. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη και πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να την πάρουμε».

Μετά από πενθήμερη άδεια λόγω Χριστουγέννων επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παμβοχαϊκού που θα παραταχθούν χωρίς τον Σίμε Βούλιν, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Βόχας.

Ο ακραίος της ομάδας του Βραχατίου Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: «Μετά τη νίκη μας στη Λαμία όλη η ομάδα σηκώθηκε ψυχολογικά και θέλουμε να συνεχίσουμε και με την ΑΕΚ τα θετικά αποτελέσματα. Εάν νικήσουμε τους αγώνες που έρχονται με την ΑΕΚ και τον Άρη θα κλείσουμε καλά τον Α΄γύρο. Δεν γνωρίζουμε με ποια ομάδα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια και για αμφίρροπο αγώνα ώστε να μη βρθούμε προ εκπλήξεων».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: