Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Κλωτσιές στον Μπαλοτέλι και σε όποιον τον θέλει»!

Οι τιφόζι της Ιντερ ήταν εξαιρετικά σαφείς στην ανακοίνωση τους μετά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι συνεργάστηκε μαζί του τόσο στους Νερατζούρι όσο και στην Μάντσεστερ Σίτι, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι θα ήθελε να τον έχει και πάλι υπό τις οδηγίες του. Κάτι τέτοιο, όμως, απλά δεν γίνεται για τους οπαδούς, οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει το πώς πέταξε την φανέλα στο έδαφος μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα το 2010. Οπως δεν έχουν ξεχάσει και το γεγονός ότι πολλές φορές έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός της Μίλαν από πιτσιρικάς. Ετσι, με μια ανακοίνωση της, η Curva Nord φρόντισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα...
«Η ιδέα και μόνο, μας χαλάει. Αηδία, αυτό είναι το μόνο που νιώθουμε στο άκουσμα και μόνο των σεναρίων για Μπαλοτέλι και Ιντερ. Είναι μια ιστορία νεκρή και θαμμένη για εμάς, μια ιστορία που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μόνο "ανακάλυψη" κάποιου δημοσιογράφου. Η Ιντερ, η δική μας Ιντερ, δεν έχει χώρο για αυτό τον άνθρωπο που αμαύρωσε πολλές φορές την φανέλα μας και έχασε για πάντα τον σεβασμό μας. Χωρίς να θέλουμε να επεκταθούμε, θα πούμε απλά ότι ο Μάριο ξεπέρασε το όριο αυτού που μπορεί να συγχωρηθεί. Το γεγονός ότι πέταξε στο έδαφος τη φανέλα μας μπροστά σε όλο τον κόσμο, το γεγονός ότι δήλωνε συχνά οπαδός της Μίλαν, τα προβλήματα που δημιουργούσε, η ηλιθιότητα του εκτός γηπέδου... Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι δεν έχει αποδειχθεί και χρήσιμος ποδοσφαιρικά.
Μετά την κατάκτηση του τρεμπλ το 2010, η Ιντερ του Μοράτι έκανε μόνο μία σωστή κίνηση: Πούλησε τον Μπαλοτέλι, κάνοντας τους αγοραστές να πληρώσουν αδρά. Το να τον αποκτήσει ξανά τώρα, ακόμη κι αν είναι δωρεάν, είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Από εκείνη την στιγμή που πέταξε με υστερικό τρόπο την φανέλα μας στο έδαφος, ο Μπαλοτέλι για εμάς είναι νεκρός. Από εκείνη την ημέρα ο Μπαλοτέλι δεν υπάρχει πια. Τόσο απλά.
Δεν τον θέλουμε. Δεν θα τον θέλουμε ποτέ. Αρα, χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη διοίκηση, την οποία όπως δείχνουν τα γεγονότα έχουμε στηρίξει κόντρα σε όλους και όλα, δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι κάποιος σε αυτή τη νέα Ιντερ σκέφτηκε ποτέ αυτό που εμάς μας προκαλεί αηδία. Αν, όμως, έστω και ελαφρά, κάποιος από την διοίκηση έκανε μια τέτοια σκέψη έστω για μια στιγμή, του λέμε: Σταματήστε τα όλα!
Για το καλό της Ιντερ, ένα πράγμα είμαστε έτοιμοι να πούμε και μάλιστα ωμά...
Κλωτσιές, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, στον Μπαλοτέλι και σε όποιον τον φέρει στη δική μας πλευρά του Μιλάνο. Είτε είναι ο Πάπας, ο Τοχίρ ή το Αγιο Πνεύμα. Αμήν.
Συνέπεια και σεβασμό για την ιστορία μας»!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: