Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Λαγός: «Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε»

Για τη «μάχη» που θα δώσει ο Παναθηναϊκός τη νέα χρονιά, στοχεύοντας να πάρει το πρωτάθλημα μίλησε ο Τάσος Λαγός. Επίσης έκανε σχόλιο μεταξύ άλλων και για το που μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα του.

Λαγός: «Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε»
Αξέχαστη για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες ο Τάσος Λαγός. Ο μέσος των «πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στη «Real News» και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παλέψουν για να βγουν πρώτοι στη Super League, αλλά επισήμανε ότι είναι δύσκολος στόχος. Μίλησε για τις εντονότερες στιγμές της ομάδας του μέσα στο 2013, ενώ επισήμανε ότι πρέπει το «τριφύλλι» να παρουσιάζεται πιο συγκεντρωμένο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.


Αναλυτικά μίλησε για:

-το 2013 που φεύγει: «Ήταν μια αξέχαστη χρονιά. Και για την ομάδα και για μένα. Αν σκεφτούμε πως αρχίσαμε πέρυσι αυτήν την προσπάθεια και που έχουμε φτάσει, θα καταλάβουμε πόσα άλματα έχει κάνει. Μια καινούργια ομάδα, με καινούργιο προπονητή, πολλούς νέους παίκτες. Πέρυσι έλεγαν ότι μπορεί να γινόμασταν σαν την ΑΕΚ»

-τις εντονότερες στιγμές του έτους που φεύγει: «Ασφαλώς, η κατάκτηση του Κυπέλλου και ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ. Πολύ έντονες στιγμές! Ήταν δοκιμασία για όλους, καθώς νιώθαμε ότι ήταν οι κόποι μιας σεζόν. Και το 3-0 στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού βέβαια, ήταν αλησμόνητο παιχνίδι! Και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος και οι αποτυχίες, οι καλές και οι κακές στιγμές, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, η παρέα μας, όλα».

-την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν: «Ήταν δύσκολος ο πρώτος γύρος. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, είχαμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, χάσαμε και τον Μπεργκ... Κλονιστήκαμε μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ Λιέγης. Στενοχωρηθήκαμε πολύ, μας πείραξε. Ήταν επειδή το θέλαμε τόσο πολύ όλοι να παίξουμε για τη συμμετοχή μας στο Champions League και επειδή είχαμε φτάσει τόσο κοντά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Σιγά-σιγά επανήλθαμε, προχωράμε...».

-τη «μάχη» του τίτλου: «Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να παλέψουμε, να το προσπαθήσουμε, να το διεκδικήσουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, νίκη με τη νίκη. Έχουμε κάνει και αρκετά λάθη, ωστόσο πρέπει να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι και ο κόσμος. Αν δεν είχαμε τη στήριξή του στις ήττες και στις αποτυχίες δεν θα είχαμε φτάσει πουθενά. Αυτός ήταν από τους βασικότερους λόγους της επιτυχίας μας».

-το που μπορεί να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε ορισμένα εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχουν δύσκολες έδρες, καλοί αντίπαλοι. Πρέπει να μη χάνουμε τόσους πολλούς βαθμούς εκτός έδρας και να διατηρήσουμε αυτό που χτίζουμε φέτος στη Λεωφόρο. Νομίζω ότι είμαστε πιο προσεκτικοί φέτος εντός έδρας συγκριτικά με πέρυσι και πιο αποφασιστικοί. Βεβαίως, θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα στα ντέρμπι, αλλά έως τότε πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα υπόλοιπα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: