Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Όλα για… Ροντρίγκες!

Τη δική του μάχη για την απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες δίνει ο Παναθηναϊκός, που άρχισε επαφές με την Ελλάς Βερόνα. Προσπάθεια για Γκαλίτσιο, τι γίνεται με Λέτο και Μαυρία.

Όλα για… Ροντρίγκες
Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες παραμένει ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της άμυνας. Δίχως άγχος, καθώς έχουν ήδη αποκτήσει τον Στάθη Ταυλαρίδη, οι «πράσινοι» θέλουν να τον πλαισιώσουν στα μετόπισθεν με τον αριστεροπόδαρο Ουρουγουανό κι έχουν ήδη αρχίσει επαφές με την Ελλάς Βερόνα. Το «τριφύλλι» φέρεται να έχει ζητήσει δανεικό τον παίκτη με ένα μικρό αντίτιμο και μια προσιτή οψιόν αγοράς προσφέροντας στον ίδιο τριετές συμβόλαιο στη συνέχεια. Πρόκειται για μια περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θα… παλέψει μέχρι τις 5-10 Ιανουαρίου κι εφόσον δεν δει «φως», θα στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του δεύτερου αμυντικού.

Επαφές με Γκαλίτσιο

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται με την έλευση του νέου έτους, όταν και θα έχει νομίμως το δικαίωμα, να έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Γκαλίτσιο προσφέροντάς του συμβόλαιο για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν. Στόχος των «πράσινων» είναι να κλείσει τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται για το σκοπό αυτό να ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Λεωνίδας Βόκολος.

Τι γίνεται με Λέτο και Μαυρία

Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν πως ενδιαφέρονται για τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Χάρη Μαυρία, όχι όμως για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά για το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να αποχωρήσει τώρα από την Κατάνια, έχει προτάσεις από την πατρίδα του, αλλά προτιμά να μείνει στην Ευρώπη και είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Πάντως για το Γενάρη, είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, όπως συμβαίνει και για τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος παραχωρείται μεν δανεικός από τη Σάντερλαντ, ωστόσο το ποσό που απαιτείται είναι μεγάλο και στο «τριφύλλι» έχουν άλλες προτεραιότητες. Πάντως και σε αυτή την υπόθεση κρατούν ανοιχτή την πόρτα για το καλοκαίρι.

Με Ταυλαρίδη στα Γιάννενα

Σήμερα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη, αφού περάσει από τα ιατρικά τεστ και ανακοινωθεί. Ο 35χρονος αμυντικός θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα την Τρίτη και δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν προλαβαίνει το ματς ο Νάνο, αν και ο Χουχούμης δείχνει εσχάτως ικανός να καλύψει το κενό του Ισπανού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: