Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Προχωράει σε πρόταση ο Πάτσης!

Την ώρα που από τον ΠΑΣ συνεχίζουν να διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα Πάτση, ο πρώην ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου είναι έτοιμος να καταθέσει εντός της ημέρας την τελική του πρόταση για να αποκτήσει την ΠΑΕ.

Προχωράει σε πρόταση ο Πάτσης
Δεν κλείνει το κεφάλαιο Ανδρέα Πάτση στον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα σύντομα θα μάθουμε την οριστική κατάληξη του θέματος. Από την ΠΑΕ επιμένουν ότι δεν υπάρχει θέμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου θα κάνει σήμερα (29/12) την τελική του προσφορά για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αναμένεται να δώσει διορία τριών ημερών στον Γιώργο Χριστοβασίλη για να του απαντήσει. Μάλιστα, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα δώσει τα χέρια με τον ιδιοκτήτη των Ηπειρωτών.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων ο Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε στον «Super FM»:

«Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω κι εγώ. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάτι οποιαδήποτε στιγμή και έρθει πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα, πιστέψτε με, θα είμαι ο πρώτος που θα την υλοποιήσω. Δυστυχώς ενδιαφερόμενοι που χτυπάνε ξένες πόρτες, δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχείς οι κρούσεις τους στο τέλος. Ο συγκεκριμένος κύριος που ακούστηκε ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να είχε τη θέληση, αλλά πριν έρθει έχει αφήσει ένα γκρεμό πίσω του και μια ομάδα που έχει διαλύσει. Θέλει προσοχή σ' αυτά τα πράγματα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: