Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ρεβεγιόν… με άγχος στον ΠΑΟΚ!!

Χωρίς τον Βίτορ ενδέχεται να μείνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Πορτογάλος, επέστρεψε μαζί με Ρατς - Σκόνδρα, όμως νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ρεβεγιόν… με άγχος στον ΠΑΟΚ
Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες για τον Μιγκέλ Βίτορ στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος στόπερ επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία την Κυριακή, μαζί με τους Ρατς και Σκόνδρα, όμως η συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο είναι αμφίβολη.

Ο λόγος που «πονοκεφαλιάζει» ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι οι ενοχλήσεις που συνεχίζει να νιώθει ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» έπειτα από το θλαστικό τραύμα που υπέστη στο ματς με τον Λεβαδειακό. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενημέρωσε πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

Παράλληλα, οι Γλύκος, Μακ, Κατσικάς και Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Τζιόλης έμεινε στο γυμναστήριο για
θεραπεία και μασάζ. Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, προπονήθηκε κανονικά με το μενού να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: