Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση από Ιερολοχίτες: «Δεν θα παραστούμε στο κάλεσμα του ΑΣ»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες, σχετικά με το θέμα της πρόσκλησης στην ευρεία συνάντηση με τον Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι σε θα παραστούν στη σημερινή συνάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την πρόσκληση-κάλεσμα που απηύθυνε ο Α.Σ ΑΡΗΣ για τη σημερινή συνάντηση, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Εμμένοντας στην απόφαση που πάρθηκε σε παρελθούσα μας Γ.Σ., ενώπιον της πλειοψηφίας των ενεργών μελών του συνδέσμου Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, δεν θα παραστούμε στη σημερινή συνάντηση του ερασιτέχνη. Κρίνουμε ότι η παρουσία μας σε τέτοιου είδους συναντήσεις είναι μάταιη, καθώς πιστεύουμε ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύση στο γόρδιο δεσμό που εχει προκύψει στα διοικητικά θέματα του συλλόγου.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, η θέση μας είναι στην κερκίδα να ξελαρυγγιαζόμαστε για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και όχι σε αίθουσες διοικητικών συμβουλίων..!!!

Η μόνη περίπτωση στο εξής να προσέλθουμε σε συνάντηση με οποιονδήποτε επίσημο φορέα του συλλόγου, είναι σε κάλεσμα που σκοπό θα έχει το οργανωτικό κομμάτι της κερκίδας, είτε σε τυχόν σύσκεψη που θα αφορά θέματα εισιτηρίων κτλ…

Δεν θέλουμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από κανένα άλλο σύνδεσμο του ΑΡΗ, ούτε και φυσικά θεωρούμε πως αν οι υπόλοιποι σύνδεσμοι παραστούν θα πράξουν λαθεμένα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε φιλάθλου-οπαδού, αν πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει στη διοικητική ανάταση του σωματείου, να δίνει το παρόν σε αυτές τις συναντήσεις, απλώς εμείς σαν ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, θα παραμείνουμε πιστοί στην απόφαση που έχουμε πάρει…

Ελπίζουμε μετά το τέλος της σημερινής συνάντησης να βρεθεί επιτέλους μια αληθινή-ουσιαστική λύση για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970″

Δεν υπάρχουν σχόλια: