Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αρχή με Σαράνοφ στον Εργοτέλη!


Σε συμφωνία με τον Μπόγιαν Σαράνοφ ήρθε ο Εργοτέλης για την θέση κάτω απ’ τα δοκάρια, που αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή στο ράλι… ενίσχυσης που θέλουν να κάνουν οι Κρητικοί.

Αρχή με Σαράνοφ στον Εργοτέλη
Απ’ τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια ξεκινάει την ενίσχυση για το δεύτερο μισό της σεζόν ο Εργοτέλης, ο οποίος συμφώνησε με τον Μπόγιαν Σαράνοφ.

Η λύση της συνεργασίας με τον Τόμας Τσέρνι άφησε κενό στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Σέρβο να έρχεται για να το καλύψει, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων» για τη χειμερινή περίοδο.

Ο 27χρονος γκολκίπερ, έλυσε τη συνεργασία του με την Μακάμπι Χάιφα και συμφώνησε σε όλα με τον κρητικό σύλλογο, ενώ αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα (29/12) για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Πάντως, η συγκεκριμένη αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη κίνηση των «κιτρινόμαυρων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σε σειρά μεταγραφών που θα γίνουν, ώστε να καταφέρει η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία μέχρι τέλους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: