Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Και του… χρόνου Ολυμπιακός!!

Με στόχο να μπουν τη νέα χρονιά όπως τελείωσαν την προηγούμενη, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις περιμένοντας και νέους συμπαίκτες μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης.

Και του… χρόνου Ολυμπιακός!
Η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό μέσα στο 2014. Μετά από εκείνο το 2-2, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τρεις σερί νίκες (2-1 στη Λειβαδιά, 2-0 τον Πανιώνιο και 5-0 εκτός με Καλλονή), κάτι που τους επέτρεψε να βρεθούν στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Σίγουρα οι Πειραιώτες δεν είναι συνηθισμένοι να ακολουθούν στη βαθμολογία, όμως η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τους πέντε βαθμούς που τους χώριζαν από την κορυφή πριν λίγες εβδομάδες.

Έχοντας αυτό κατά νου (και με την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο να θεωρείται δεδομένη) ο Μίτσελ και οι παίκτες του επιστρέφουν μετά την εορταστική τους άδεια (οκτώ ημερών) στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Την ίδια μέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Τα ονόματα και τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά και για διάφορες θέσεις, όμως εκείνο που φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη βάση (λόγω και των θεμάτων που προέκυψαν με τον τραυματισμό του Μποτία και την περίπτωση Αμπιντάλ) είναι του Ρικάρντο Κόστα για το κέντρο της άμυνας.

Φυσικά, δεν είναι το μόνο που απασχολεί τους πρωταθλητές, αλλά σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να θέλει την όποια προσθήκη να πραγματοποιείται όσο το δυνατόν συντομότερα.

Το πρώτο παιχνίδι για το 2015 είναι αυτό κόντρα στον Πλατανιά την Κυριακή και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους με μία νίκη ακόμη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: