Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γκαλίτσιος στο «μικροσκόπιο»

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Λεωνίδας Βόκολος προκειμένου να προσεγγίσει τον Γιώργο Γκαλίτσιο –που μένει ελεύθερος- για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Γκαλίτσιος στο «μικροσκόπιο»
Από την 1η Ιανουαρίου ο Γιώργος Γκαλίτσιος έχει το δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς το συμβόλαιό του με τη Λόκερεν λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συμπληρώνει ήδη μια τριετία στο Βέλγιο δείχνοντας αξιοσημείωτη πρόοδο και απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό, που ψάχνει παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Όπως είναι φυσικό, η περίπτωση του Γκαλίτσιου μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς πρόκειται για Έλληνα, σε πολύ καλή ηλικία για την απόκτηση του οποίου δεν θα χρειαστεί να δαπανηθεί κάποιο ποσό για μεταγραφή αφού μένει ελεύθερος.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν κοινή γνώση, πράγμα που σημαίνει πως δεν τα γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αλλά ολόκληρη η ποδοσφαιρική πιάτσα. Γι’ αυτό το λόγο οι «πράσινοι» σχεδιάζουν να προσεγγίσουν άμεσα τον παίκτη προκειμένου να κλείσουν (ελπίζουν θετικά) την υπόθεση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: