Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Ανάσταση» για Νιούκαστλ, εφιάλτης για Έβερτον!! (video)

Οι προσευχές της μίας εισακούστηκαν, την ώρα που η άλλη συνεχίζει να... παρακαλά! Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες επικρατώντας με ανατροπή (3-2) της Έβερτον, η οποία συνεχίζει να παραπαίει τόσο στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ όσο και βάσει απόδοσης.
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με τον Αρούνα Κονέ (πρώτο με τα μπλε), αλλά πριν το ημίχρονο ο Παπίς Σισέ έφερε το ματς σε νέα ισοπαλία. Αγιόθε Πέρεθ και Τζακ Κόλμπακ ήταν αυτοί που διαμόρφωσαν που έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα τους ολοκληρώνοντας την ανατροπή με δύο όμορφα γκολ. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε με ωραία κίνηση και ακόμη καλύτερο τελείωμα ο Μιραλάς στο 84'.
Για τις «καρακάξες» οι ήττες από Άρσεναλ, Τότεναμ, Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούν παρελθόν με αποτέλεσμα η ομάδα του Άλαν Πάρντιου να φτάσει τους 26 βαθμούς και την 9η θέση προσπερνώντας τις Λίβερπουλ (παιχνίδι λιγότερο) και Στόουκ.
Από την άλλη πλευρά τα «ζαχαρωτά» μετρούν μόλις δύο νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους και βρίσκονται στην 12η θέση μαζί με την Άστον Βίλα (21 βαθμοί).
Τα γκολ της αναμέτρησης:











*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: