Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Μας έκλεψαν το πέναλτι. Είναι σκάνδαλο!»

Εξαλλος μετά το 1-1 της Τσέλσι στο Σαουθάμπτον, ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τον διαιτητή που δεν καταλόγισε την ποινή σε ανατροπή(;) του Φάμπρεγας.
Στο 55' ο Σεσκ Φάμπρεγας πέφτει στην περιοχή της Σαουθάμπτον και ο διαιτητής του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Αυτή η φάση έβγαλε από τα ρούχα του τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αμέσως μετά το ματς, τα έβαλε με τον ρέφερι, Αντονι Τέιλορ, αλλά και γενικότερα με το «Σύστημα» που σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό... θέλει το κακό της Τσέλσι:
«Σε άλλες χώρες αυτό που συνέβη εδώ θα γινόταν πρωτοσέλιδο. Πρόκειται για ξεκάθαρο σκάνδαλο! Υπάρχει μία καμπάνια που έχει στηθεί για να επηρεάσει τους διαιτητές εις βάρος μας και σε αυτή συμμετέχουν όλοι: τα Μέσα, οι σχολιαστές, οι άλλοι προπονητές», έλεγε θυμωμένος ο Ζοσέ, για να εξηγήσει: «Ηταν ξεκάθαρο πως υπήρξε επαφή. Ηταν ένα καταφανέστατο πέναλτι. Ο διαιτητής δεν είχε την καλύτερη απόδοση της καριέρας του και είμαι βέβαιος πως δεν θα κοιμηθεί ήσυχος απόψε.»
Η αλήθεια είναι πως ο Σεσκ ναι μεν βρίσκει το πόδι του αντιπάλου του, αλλά περισσότερο τον ακουμπάει εκείνος παρά τον ανατρέπει ο Τάργκετ...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: