Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Παίρνουν σειρά φορ και Σιμόες!

Μετά την απόκτηση του Γιόχανσον, η ΑΕΚ στρέφεται στην απόκτηση σέντερ φορ και τη συμφωνία με τον Σιμόες από τώρα για το καλοκαίρι. Τι γίνεται με τον Σίσκο.

Παίρνουν σειρά φορ και Σιμόες

Στον παίκτη έχει δοθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα για να ακολουθήσει στο διάστημα που θα είναι εκτός Ελλάδας, με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμος εν όψει του ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο την επόμενη Πέμπτη, όπου λογικά θα κληθεί να κάνει ντεμπούτο.

Έπεται συνέχεια

Η ΑΕΚ στο εξής στρέφει την προσοχή της στην περαιτέρω ενίσχυσή της έχοντας στο στόχαστρο έναν επιθετικό και τον Αντρέ Σιμόες. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει αναλάβει να χειριστεί και τις δύο υποθέσεις. Για τη θέση του σέντερ φορ, που πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να κλείσει από το Γενάρη, έχει εξεταστεί η περίπτωση του Σίσκο για να έρθει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Κόρδοβα, όμως υπάρχουν κι άλλες λύσεις στα υπόψη.

Για τον Σιμόες, η ΑΕΚ θέλει να συμφωνήσει μαζί του από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τη Μορεϊρένσε. Για τον 25χρονο Πορτογάλο μέσο έχουν ενδιαφερθεί ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Μπενφίκα και η Λέγκια, αλλά η «Ένωση» δείχνει πιο ζεστή και θέλει να τον πείσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και 1-2 ακόμη κινήσεις, πέρα από αυτές του Γιόχανσον και του σέντερ φορ, εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο. Εφόσον υπάρξει ενίσχυση σε άλλες θέσεις, αυτή θα αφορά πιθανότατα έναν αριστερό μπακ κι έναν εξτρέμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: