Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Μιμήθηκε τον Στίβενσον ο Γκαρνέτ!!

Τη «δόξα» του Λανς Στίβενσον ζήλεψε ο Κέβιν Γκαρνέτ, καθώς στην προσπάθειά του να εκνευρίσει τον Ντέιβιντ Γουέστ στον χθεσινοβραδινό (27/12) αγώνα των Νετς με τους Πέισερς φύσηξε μέσα στο αυτί του!

Μιμήθηκε τον Στίβενσον ο Γκαρνέτ!
Τα χρόνια πέρασαν για τον Κέβιν Γκαρνέτ που πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα με την απόδοσή του τις ένδοξες μέρες του στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τους Μπόστον Σέλτικς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν βρίσκει άλλους τρόπους για να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Στο χθεσινοβραδινό (27/12) αγώνα των Νετς με τους Πέισερς στην Ιντιάνα προσπάθησε να προβοκάρει τον προσωπικό του αντίπαλο, Ντέιβιντ Γουέστ, καθώς φύσηξε μέσα στο αυτί του. Η κίνηση αυτή αναμενόμενα προκάλεσε τη μήνη του Γουέστ, με τους διαιτητές να δίνουν έδωσαν τεχνική ποινή στον άσο των Πέισερς!

Ο 38χρονος πάουερ φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς αποτελεί σκιά του εαυτού του συνεισφέροντας στους Νεοϋορκέζους με 7,4 πόντους και 7,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι στην πιθανότατα τελευταία του σεζόν στο ΝΒΑ, καθώς σύμφωνα με τη φημολογία αναμένεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού ο Λανς Στίβενσον είχε πράξει κάτι ανάλογο στα περσινά πλέι οφ στον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Ιντιάνα Πέισερς. Τότε τον είχε τραβήξει η κάμερα να φυσάει στο αυτί του ΛεΜπρον Τζέιμς, αλλά χωρίς αυτός να αντιδράσει καθόλου.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: