Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στο φουλ όλες οι μηχανές στην ΑΕΚ!!

Γιορτές στην ΑΕΚ σημαίνει δουλειά. Μετά τον Γιόχανσον –που τράβηξε το «18» στην φανέλα του- στην «Ένωση» φουλάρουν και για σέντερ φορ, ενώ ο Δέλλας και οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Στο φουλ όλες οι μηχανές στην ΑΕΚ!
Δεν υπάρχει καιρός για ξεκούραση σε κανένα από τα ανοιχτά μέτωπα της ΑΕΚ. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάκομπ Γιόχανσον άνοιξε την όρεξη του κόσμου, που είδε την «τρύπα» στα χαφ να κλείνει, ενώ οι Μιλοβάνοβιτς, Μπάγεβιτς και Δέλλας συνεχίζουν την δουλειά και για την απόκτηση επιθετικού.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος υπέγραψε για 3.5χρόνια και διάλεξε το «18» στην φανέλα του, δεν θα είναι –με τα μέχρι τώρα δεδομένα- η μοναδική προσθήκη της «Ένωσης» τον Ιανουάριο. Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του deal με την πλευρά του Σουηδού, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούν και την υπόθεση του παίκτη που θα προστεθεί στην «γραμμή κρούσης». Τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής κι εν συνεχεία το επιτελείο της ΑΕΚ θα προχωρήσει σε προτάσεις.

Εκτός, από τις… ενισχύσεις και η υπόλοιπη ομάδα έπιασε δουλειά την Κυριακή, μετά την άδεια Χριστουγέννων. Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στα Σπάτα και να πιάνουν δουλειά ενόψει του πρώτου επίσημου ματς της νέας χρονιάς απέναντι στον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν είχε στην διάθεσή του τρεις παίκτες. Ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος έχασε τον πατέρα του, έχει πάρει παράταση στην άδειά του, ενώ ο Μπαρμπόσα (πρόβλημα με την πτήση του) και ο Κορδέρο (τραυματίας), αναμένονται την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: