Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο Στάρε στο gazzetta.gr για Γιόχανσον και ΑΕΚ!!

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση ματ με Γιόχανσον και ο Μίκαελ Στάρε εξηγεί το γιατί μέσα από το gazzetta.gr «Ερχεται για διακρίσεις σε μια νέα ΑΕΚ», τονίζει ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και της Γκέτεμποργκ!
Γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, ξέρει ακόμα καλύτερα τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Μίκαελ Στάρε μιλά στο gazzetta.gr για την επιτυχία της ΑΕΚ και τονίζει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της στον δρόμο για την κορυφή! Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου αναλύει το νέο απόκτημα της Ενωσης, μιας και βρέθηκαν μαζί στη Γκέτεμποργκ για δυο χρόνια.

«Εχω την καλύτερη άποψη για τον Γιόχανσον και πραγματικά είμαι χαρούμενος που κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Το αποφάσισε έπειτα από ώριμη σκέψη, πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και υπέγραψε. Είναι μια εξαιρετική επιλογή, αφού είναι ο άνθρωπος του προπονητή, ο παίκτης για τις επικίνδυνες αποστολές, ομαδικός και ποτέ δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια» ήταν το αρχικό σχόλιο του Στάρε.
Βοήθησε τη Γκέτεμποργκ να φτάσει σε επιτυχίες, ωστόσο αρνήθηκε ένα νέο συμβόλαιο. «Ηταν φανταστικός στη Σουηδία, από τους καλύτερους παίκτες, αλλά είχε έρθει η ώρα του να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και η ΑΕΚ έπραξε σωστά. Είναι πολύ καλός παίκτης, προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις, γρήγορος παίκτης. Εξαιρετική επιλογή...».

Ο Γιόχανσον απέρριψε τέσσερις προτάσεις, η μια από αυτές αρκετά ελκυστική, μιας και η Μακάμπι Χάιφα έδινε πολλά για να τον αποκτήσει «Δεν είδε την ΑΕΚ ως ομάδα Β' κατηγορίας και δεν είναι έτσι. Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα στην Ελλάδα, με επιτυχίες στην Ευρώπη και το κυριότερο, υπάρχει πλέον νέο πλάνο! Είναι μια νέα ΑΕΚ στην οποία θα έχει ηγετικό ρόλο και μπορεί να τα καταφέρει. Θα κάνει τη διαφορά και είμαι σίγουρος πως θα βάλει τη σφραγίδα του στην προσπάθεια της ΑΕΚ για μεγάλες επιτυχίες» είπε ο Στάρε.

Συνεργάστηκαν μαζί για μια διετία και ο 39χρονος τεχνικός ανέλυσε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί του, είναι ένας μοντέρνος μέσος, γρήγορος, με σωστές μεταβιβάσεις. Αν θα έλεγα το καλύτερο του πράγμα; Σίγουρα το μυαλό του, είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Διαβάζει τις φάσεις, βλέπει γήπεδο και η ΑΕΚ πρέπει να το εκμεταλλευθεί. Είναι δουλευταράς, θα κάνει τα πάντα να βελτιώσει αδυναμίες και να δικαιώσει αυτούς που τον εμπιστεύονται».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: