Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ευτυχώς, ΔΕΝ είναι έτσι η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα!!

Μια… εφιαλτική φωτογραφία με την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα ανέβασε η «Mundo Deportivo», αλλά ευτυχώς αποδείχθηκε πρωταπριλιάτικο ψέμα στην καρδιά του χειμώνα. Δείτε το αίσχος.

Ευτυχώς, ΔΕΝ είναι έτσι η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα!
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν δει διάφορα τα ματάκια μας σε ό,τι αφορά τις στυλιστικές επιλογές διαφόρων ομάδων. Ακόμη και σύλλογοι όπως η Μπαρτσελόνα, που αποτελούσαν –όπως και να το κάνουμε- μια σταθερά, έριξαν νερό στο κρασί τους.

Οι «μπλαουγκράνα» πρόσθεσαν το όνομα χορηγού (πράξη αδιανόητη μέχρι πριν λίγο καιρό), άλλαξαν τις ρίγες, προχώρησαν σε διάφορες επιλογές (που δεν πολυάρεσαν) στη δεύτερη και τρίτη εμφάνιση της ομάδας, θέλοντας να τονίσουν το καταλανικό της στοιχείο.

Βέβαια, από αυτό το σημείο, μέχρι το να δεις τον Μέσι και την παρέα του να κατεβαίνουν στο γήπεδο φορώντας το παρακάτω φαιδρό και ψυχεδελικό… συνολάκι, υπάρχει διαφορά.

inner

Ευτυχώς, τόσο για τους παίκτες, όσο και για μας τους υπόλοιπους, πρόκειται για φάρσα που σκάρωσε η «Mundo Deportivo» στους αναγνώστες της, αφού η 28η Δεκεμβρίου στην Ισπανία θεωρείται κάτι αντίστοιχο της Πρωταπριλιάς. Εκτός κι αν αποδειχθεί προφητική η έμπνευση της εφημερίδας και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι την επόμενη σεζόν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: