Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΑΕΚ!

Στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα διατεθεί το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια του ματς της «Ένωσης» με τον ΚΑΟΔ, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ορίζει γενική είσοδο 10 ευρώ.

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΑΕΚ
Διπλό… καλό θα κάνουν όσοι φίλοι της ΑΕΚ δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, την προσεχή Κυριακή (18/1, 14:30), όπου η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Από τη μία, θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ από την άλλη το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί στο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση της “Βασίλισσας” εντός και εκτός παρκέ.

Ο στόχος της επιστροφής σε υψηλές θέσεις και μακροπρόθεσμα στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η ΑΕΚ όμως είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής ευθύνης η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε όπως το μεγαλύτερο μέρος των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΚΑΟΔ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου (14:30), να διατεθεί για τις ανάγκες της πρωταθληματικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τους οπαδούς της, οι οποίοι καλούνται να σπεύσουν μαζικά στο γήπεδο. Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η παραπάνω αναγκαιότητα αποτελούν τελικά ευθύνη όλων μας.

ΚΑΕ ΑΕΚ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: