Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου: «Μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες»

Τη επίτευξη ενός νικηφόρου σερί θέλει ο Γιάννης Αναστασίου, που τόνισε πως μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί του Εργοτέλη, ο Παναθηναϊκός θέλει ανάλογη συνέχεια κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναστασίου: «Μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκες»
Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει σε ρυθμό αντίστοιχο εκείνου στο ματς με τον Εργοτέλη και πρόσθεσε πως αν οι παίκτες του εμφανισθούν συγκεντρωμένοι, θα έρθουν και άλλα μεγάλα σκορ και παράλληλα το «τριφύλλι» θα έχει και σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Ήμασταν πειθαρχημένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συγκέντρωση μπροστά στην εστία, θα δούμε και στη συνέχεια μεγάλα σκορ από την ομάδα μας. Είχαμε φάσεις στα προηγούμενα ματς, δεν τις τελειώναμε όπως θα έπρεπε. Είμαστε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στα τελειώματα».

Για την διαφορά με προηγούμενα παιχνίδια: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Οι ίδιοι παίκτες είναι... Τα παιδιά βλέπουν τη διαφορά όταν είναι συγκεντρωμένοι. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης».

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες όταν δεν είσαι σοβαρός. Για εμάς θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και μπορούμε».

Για την επικείμενη επέκταση του συμβολαίου του: “Όταν περάσει αυτός ο μήνας με τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα καθίσουμε κάτω να το συζητήσουμε και νομίζω ότι θα είναι όλα ΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: