Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Καταλανική υπεροχή!!

Έκανε την έκπληξη η Εσπανιόλ και με το 2-0 κόντρα στη Βαλένθια στην Καταλανία, της «έκλεψε» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Copa Del Rey, «ανατρέποντας» το 1-2 της περασμένης εβδομάδας.

Καταλανική υπεροχή
Η Εσπανιόλ νίκησε 2-0 τη Βαλένθια στο «Κορνεγιάλ Πρατ», στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Copa Del Rey και της «έκλεψε» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, «ανατρέποντας» το 1-2 της ήττα της στο «Μεστάγια» την περασμένη εβδομάδα και δημιούργησε μια από τις εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, σημειώνοντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, την ώρα που φαινόταν πως οι «νυχτερίδες» έπαιρναν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Έτσι, οι Καταλανοί σώζουν τη φετινή χρονιά, ενώ η Βαλένθια θα αρκεστεί στην προσπάθεια να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της Primera Division και σε αυτή για διάκριση στο Europa League.

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ο Καϊσέδο, που μπήκε αλλαγή στο 75', σκόραρε στο 79’ και το 89’ και έδωσε την πρόκριση στους δυο φορές φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Μουστάφι στο 14'.


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πο, Χάβι Λόπεθ (75’ Καϊσέδο), Γκονζάλεθ, Μορένο, Ντουάρτε, Εϊμπραχαμ, Κάνιας, Βάσκεθ, Γκαρσία, Βίκτορ Αλβαρεθ (62’ Σεβίγια), Στουάνι (85’ Σάντσεθ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γιοέλ, Βέθο, Οταμέντι (84’ Παρέχο), Μουστάφι, Μπαραγκάν, Πέρεθ, Φουέγκο, Ντε Πολ (67’ Ορμπάν), Γκόμες, Γκαγιά, Αλκαθέρ (78’ Νεγκρέδο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: