Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Θαυμαστής του Μέσι ο γιος του Ρονάλντο!! (video)


Το ένα του ίνδαλμα –δηλαδή τον πατέρα του- το βλέπει κάθε… μέρα από κοντά. Όμως, ο γιος του Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να δει και το άλλο, τον Μέσι, στο backstage της εκδήλωσης για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Θαυμαστής του Μέσι ο γιος του Ρονάλντο! (video)
Αναμφίβολα, αν κρίνει κανείς από τον πατέρα του, ο γιος του Ρονάλντο ξέρει… μπάλα και ας είναι πολύ μικρός ακόμα! Ο Κρις τζούνιορ, όπως είναι το όνομά του, σίγουρα είναι υπερήφανος για τον πατέρα του, ο οποίος κατέκτησε για τρίτη φορά τη «Χρυσή Μπάλα», αλλά όπως αποκαλύφθηκε ο μικρός έχει κι άλλο ίνδαλμα! Τον Λιονέλ Μέσι!

Λίγο πριν ξεκινήσει, λοιπόν, η εκδήλωση, ο Κρις Τζούνιορ ήταν στην αγκαλιά του πατέρα του, όμως όταν μπήκε στην αίθουσα ο σταρ της Μπαρτσελόνα, ο μικρός σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε να τον χαιρετήσει!

Ο Μέσι –καθότι πατέρας και εκείνος- χάιδεψε στο κεφάλι τον πιτσιρικά και τον ρώτησε «τι κάνει»; Εκείνος, ντράπηκε και επέστρεψε στον «CR7», ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την κίνηση του γιου του απευθυνόμενος στον Αργεντινό: «Βλέπει στο ίντερνετ βίντεο με εμάς και μου μιλάει για σένα»!

Δείτε το βίντεο:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: