Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Θρίλερ με Σα, πιέζει Αλμέιδα!!

Πληθαίνουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται «ζεστά» για την απόκτηση του Ορλάντο Σα, ενώ η ΑΕΚ παράλληλα παρακολουθεί τις εξελίξεις και για την υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα.

Θρίλερ με Σα, πιέζει Αλμέιδα

Τα πράγματα στην πρώτη υπόθεση είναι πιο δύσκολα, καθώς – εκτός από την «Ένωση» - τον Πορτογάλο φορ της Λέγκια Βαρσοβίας έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι τον 26χρονο φορ θέλουν τουρκικοί σύλλογοι, με τους Πολωνούς να θέλουν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να δώσουν τον παίκτη.

Παράλληλα, σημειώνονται εξελίξεις και στην υπόθεση του Αλμέιδα, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Τσεζένα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στο θέμα του Πορτογάλου άσου, ο οποίος συνεχίζει να παρουσιάζεται διστακτικός από το γεγονός ότι η ομάδα του Δέλλα παίζει στη Β’ Εθνική, αλλά εκτιμάται ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα έρθει από τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει εντείνει τις επαφές με την πλευρά επιθετικού που βρισκόταν στη λίστα κάτω από τους Αλμέιδα και Σα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: