Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η διοίκηση απούσα. Ο κόσμος παρών. Η ομάδα;

Περί διοίκησης βέβαια, ούτε λόγος να γίνεται. Η διοίκηση δεν άρθηκε στο ύψος των περιστάσεων για την διαχείριση της αγωνιστικής κρίσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και παρακαλούμε δώστε την δέουσα προσοχή. Περί αγωνιστικής κρίσης ο λόγος, και μόνον. Ουδείς τολμά ακόμη κι υποψία σκέψης να έχει για οποιαδήποτε διαχείριση άλλης κρίσης. Εξάλλου – ο Ιβάν Σαββίδης να είναι καλά - η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει πλέον, άλλες κρίσεις..Γράφει ο Άρις Νικολάκης

Αλλά και ποιος όμως, από την διοίκηση της να διαχειριστεί αγωνιστική κρίση; Ουδείς βγήκε μπροστά. Ουδείς ανέλαβε πρωτοβουλία. Ουδείς άρθρωσε λόγο. Ουδείς όρθωσε ανάστημα. Και τούτου επειδή ουδείς εμπνέει. Ουδείς τολμά. Ουδείς εκτίθεται. Ουδείς αντιδρά!

Όλοι βολεύονται κατά κανόνα με τις πλάτες του Ιβάν Σαββίδη. Όταν όμως, χρειάζεται τις δικές τους ο Ιβάν Σαββίδης; Δεν βλέπουμε να τις βάζουν! Εάν κι εφ’ όσον τις βάζουν αλλά δεν τις βλέπουμε φυσικά, ζητούμε εκ των προτέρων ταπεινά συγνώμη. Εμείς πάντως, δεν βλέπουμε να τις βάζουν!

Επιτρέψτε μας να εξαιρέσουμε τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Η παρουσία της στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διασφαλίζει και την καλύτερη διαχείριση της επένδυσης του «τσάρου». Εξασφαλίζει παράλληλα και το νοικοκυριό στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτές τις ευθύνες έδει η μαρία Γκοντσλάρεβα. Αυτούς τους ρόλους της ανέθεσε ο «τσάρος». Σε αμφότερους τους ρόλους η εκ Ρωσίας ορμώμενη «εξ απορρήτων» συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη αριστεύει.

Τα άλλα μέλη της διοίκησης τελικά, απλά παρίστανται. Έτσι τουλάχιστον, φαίνεται αυτές τις ημέρες της κρίσης. Δεν ακούσαμε και δεν είδαμε οποιονδήποτε, να πράττει οτιδήποτε για την αποκατάσταση των ισορροπιών. Να αντιδρά σε όσους δρουν επιχειρώντας να φέρουν το τέλος στην Τούμπα πριν το τέλος. Ποια είναι τα μέλη; Ποιος ο ρόλος τους; Ποιες οι ευθύνες τους; Ιδού η απορία.

Η απουσία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την κρίση είναι μία αιτία, για την οποία αντί να αμβλυνθεί, αυτή οξύνθηκε. Κατά την ταπεινή μας άποψη, τουλάχιστον…

Δεν έγινε αντιληπτή μία … Έστω μια προσπάθεια της διοίκησης, για να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο στήριξης προπονητών και παικτών. Ως εκ τούτου δεν καταβλήθηκε τέτοια προσπάθεια! Ούτε καν επικοινωνιακά. Δεν προβλήθηκε αντίσταση στην πανταχόθεν επίθεση απαξίωσης του ΠΑΟΚ. Λέτε κι ο ΠΑΟΚ δεν είναι 2ος στην βαθμολογία. Λέτε, κι ο Ολυμπιακός δεν έρχεται στις 8 Φεβρουαρίου στην Τούμπα. Λέτε και δεν εξελίσσονται (κάλλιο αργά παρά ποτέ) μεταγραφές. Λέτε και τελείωσε το Πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αλήθεια επίσης, είναι πως ο ΠΑΟΚ απαιτεί ενεργό… Μάχιμο ρόλο κι ουχί διακοσμητικό ρόλο της διοίκησης της ΠΑΕ. Χρειάζεται την ενιαία συντεταγμένη πορεία με την ομάδα και τον κόσμο. Γι’ αυτήν ξοδεύει την περιουσία του ο Ιβάν Σαββίδης.

Με απούσα βέβαια, την διοίκηση της ΠΑΕ από το «μέτωπο» ο κόσμος είναι παρών. Αυτός παντού και πάντοτε ήταν παρών. Μάθατε τι έγινε στη Μυτιλήνη; Χαλασμός; Επίδειξη πίστης των φίλων του «δικέφαλου». Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν κάμπτεται εύκολα. Η υποδοχή στη Λέσβο είναι αποδεικνύει πως η φλόγα καίει ακόμη στην καρδιά του.

Τι απομένει; Η ομάδα; Για να δούμε τι θα δούμε από αυτήν απόψε; Θα φουντώσει την φλόγα ή θα την σβήσει;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: