Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Λουτσέσκου: «Δεν πρόκειται για ντέρμπι…»


Στα νικηφόρα αποτελέσματα πρέπει να επιστρέψει η Skoda Ξάνθη κόντρα στη Βέροια, όπως δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.

Λουτσέσκου: «Δεν πρόκειται για ντέρμπι…»
Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στη Skoda Ξάνθη την σημερινή αναμέτρηση με τη Βέροια εξήγησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στο Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στο συνδρομητικό κανάλι

Για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο, με μοναδική εξαίρεση τον Ολυμπιακό που είναι σε διαφορετικό επίπεδο, διαφορετική ατμόσφαιρα, διαφορετική ποιότητα. Βλέποντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα και τις υπόλοιπες ομάδες, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδια, ερχόμαστε μόλις δύο ημέρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό για εμάς είναι να γεμίσουμε τις μπαταρίες τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια:

«Δεν θα έλεγα ότι θα είναι ένα ντέρμπι. Ντέρμπι μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, θα έλεγα ότι είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Εμείς σε κάθε περίπτωση θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει στα τελευταία παιχνίδια η ακριτική ομάδα

«Παίξαμε δύο παιχνίδια δύσκολα, με τον Αστέρα και τον Ολυμπιακό. Δύο παιχνίδια να μετρήσουμε και τις δικές μας τις δυνάμεις. Στον αγώνα με τον Πανθρακικό, που έληξε ισόπαλος, μας έλειψε η τύχη. Το στιλ του παιχνιδιού μας είναι πάρα πολύ καλό και αυτό μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: