Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Μόνο νίκη, τίποτα άλλο!!

Κρίσιμο για πολλούς μέσα στον ΠΑΟΚ είναι το σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, καθώς κρίνεται η παρουσία του Αναστασιάδη και κάποιον παικτών στην ομάδα.

Μόνο νίκη, τίποτα άλλο!
Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη για την 18η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο αποψινός αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς κρίνονται άπαντες και έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη ο έμπειρος προπονητής μίλησε στους παίκτες του, στους οποίους εξέφρασε την πίστη ότι μπορούν ακόμα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά (ή Παπαγιαννόπουλο) και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαντύρο, με εσωτερικούς μέσους τους Γκολάσα και Κάτσε. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μακ, Σαλπιγγίδης (Περέιρα) και Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σαββίδης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος και Τζανδάρης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: