Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Περέιρα: «Εξαρτάται από εμάς»

Για την κατάσταση της ομάδας, το αποτέλεσμα στην Τρίπολη αλλά και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονή, μίλησε ο Φακούντο Περέιρα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:
Για την κατάσταση της ομάδας: «Προερχόμαστε από μια ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να αλλάξουμε την εικόνα και την αίσθηση που υπάρχει για την ομάδα, με μια νίκη».
Για την ήττα στην Τρίπολη: «Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Δεν βοήθησε η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δουλέψουμε πολύ πολύ σκληρά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να αλλάξουμε όπως σας είπα, αυτή την κακή εικόνα που αφήσαμε από το τελευταίο παιχνίδι».
Για το τι είπε στους παίκτες ο Αναστασιάδης: «Μας είπε ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πως ότι έγινε, έγινε. Να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος και πως είναι θετικό που δεν απομένουν μόνο τρια ή τέσσερα ματς, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα για να βελτιώσουμε την εικόνα μας στη συνέχεια και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».
Για το αν έχει παρακολουθήσει την Καλλονή: «Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα εμείς να ορίζουμε το παιχνίδι. Συνεπώς δεν σκέφτομαι ούτε τον επόμενο, ούτε τον προηγούμενο αντίπαλο αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς γιατί εμείς δίνουμε τον ρυθμό κι εξαρτάται από εμάς αν θα κάνουμε καλό ή κακό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: