Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

«Να μην ξεχάσουμε τον Άγγελο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος και μίλησε για τον Άγγελο Τσιπούρα που σαν σήμερα «έφυγε» από την ζωή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Άγγελος ήταν ένα παιδί που ο κάθε προπονητής ήθελε στην ομάδα του. Μας έχει λείψει το παιδί και είχε πολύ ήθος. Ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί και σε κέρδιζε σε όλα με την συμπεριφορά του. Δεν υπήρχε αγωνιστική όταν είχε γίνει το συμβάν. Μου είχε τηλεφωνήσει κάποιος πατέρας ενός παιδιού και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.  Ο Άγγελος συνέχεια μιλούσε για την ομάδα και ο πατέρας του μου είχε αναφέρει πως ήθελε να γίνει προπονητής. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον Άγγελο και το τουρνουά που έκανε ο Άρης είναι πολύ σημαντικό. Αν καλούσαν και την ομάδα του Ολυμπιακού θα ερχόμασταν αλλά το πληροφορήθηκα τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ καλός παίκτης και συνέχεια τον σκεφτόμαστε με όποιον και να βρεθούμε».
Για τις συνθήκες στον Ολυμπιακό:
Είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες. Όπου και να είσαι πρέπει να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος και να μην μένεις στάσιμος».
Για τις ακαδημίες στην Ελλάδα:
«Οι ακαδημίες είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαν χώρα δεν υστερούμε σε ταλέντο αλλά κάπου κάτι χάνουμε στην πορεία. Θέλει μεγαλύτερη προσοχή από τους προπονητές, τους παράγοντες και γενικότερα από όλους μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: