Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κυκλοφορεί με τα προφυλακτικά στην τσέπη!!

Ποια Χρυσή Μπάλα; Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον σαβουρ...μη, τον μανιακό του σεξ, Κριστιάνο Ρονάλντο, πρότυπο στην κοινωνία των gay, ευλογημένο από Θεό και Σατανά... Εμένα με λένε Ρονάλντο της Ντολόρες και του μάστρο-Θύμιου και η μαμή που με έβγαλε από την κοιλιά της μάνας μου το ΄πε στους γονείς μου από την πρώτη στιγμή.
Τι είπε; Δεν ήθελε να πει τίποτα, μόνο έφτυσε τον κόρφο της και έκανε το σταυρό της...
"Τι είδες;" επέμεναν στη μαμή να τους πει και αυτή, αφού σταυροκοπήθηκε άλλες 17 φορές, σα να έβγαινε από το στόμα της κάτι αμαρτωλό, τους απάντησε: "Αυτό το μωρό είναι ευλογημένο και από τον Θεό και από τον Σατανά...".
Ο τσαμπουκάς. Ο νταής. Το αρχικωλόπαιδο. Αυτό ήταν από πιτσιρικάς, από μικρό αγόρι ο Πορτογάλος Ρονάλντο. Καμμία σχέση. Ο καλύτερος λαός της γης είναι οι Πορτογάλοι, που κακώς τους θεωρούν μεσογειακούς. Άνθρωποι ειρηνικοί, ήσυχοι, χαμηλών τόνων, μακρυά από τον μεγαλοϊδεατισμό άλλων λαών που, όπως οι Πορτογάλοι, υπήρξανε αποικιοκράτες, ιμπεριαλιστές, αυτοκρατορία.
Όχι πως δεν το άξιζε, αλλά χθες ο Ρονάλντο κέρδισε τη "Χρυσή Μπάλλα" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την αλητεία του, τη θρασύτητά του, την αυθάδειά του. Να το πω αλλοιώς με τη δεύτερη, επίσης, συνεχόμενη κόντρα του με τον αρχιμαφιόζο της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ που είχε προκρίνει τον Μάνουελ Νόγιερ για το βραβείο. Ξεχνάμε την ψηφοφορία. Στημένο ματς ήταν.
Μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει κατά βάση για πάρτη του. Σου θυμίζω δυο περιστατικά μέσα στο 2014. Στο Μουντιάλ η Πορτογαλία χάνει 3 ή 4-0 από τη Γερμανία και ο διαιτητής αρνείται πέναλτυ. Ο Ρονάλντο έξαλλος κι ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχει στο γήπεδο γιατί του στερεί την ευκαιρία να σκοράρει σε έκτη συνεχόμενη τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Κανείς δεν ξεχνά τον πανηγυρισμό του στο πέναλτυ του τελικού του Champions League. Ειδικά οι gay που τον έχουν ανακηρύξει πιο σέξυ ποδοσφαιριστή. Άλλο αυτό. Άσχετο.
Στην Αγγλία θεωρούνταν "ιδεώδης φιγούρα gay" από το σώμα του, το αστραφτερό χαμόγελο και το σκουλαρίκι. Τον έχουν ανακηρύξει πιο σέξυ μέσω του περιοδικού "Gay Times", αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι δικός τους.
Ο γιος της Ντολόρες, της πιο περήφανης μάνας της Πορτογαλίας για τον κανακάρη της, είναι ένας μανιακός του σεξ. Θα έλεγες ότι είναι σαβουρογάμης, γιατί δεν πάει μόνο με την Ιρίνα και κάποιες πρωτοσέλιδες πουτανίτσες, αλλά και με όποιαν τρακάρει τυχαία. Κυκλοφορεί με τα προφυλακτικά στην τσέπη.

Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ Βίτορ Περέιρα του Ολυμπιακού δεν ξέρει κανέναν Μίτσελ, γράφει ο apodytiriakias

Καμμία δημοσιογραφάρα δεν τόλμησε να ρωτήσει τον φρέσκο προπονητή του Ολυμπιακού για τον Μίτσελ. Ποια είναι η γνώμη του Πορτογάλου για τον Ισπανό που αντικατέστησε στον πρωταθλητή. Ο ίδιος ο Βίτωρ Περέιρα από μόνος του αναφέρθηκε στον Μίτσελ, αμέσως μετά το 3-1 στην Ξάνθη. Και τι είπε;
Αυτά που έπρεπε να πει. Αλλοίμονο αν έκανε τη μαλακία να βγάλει άσχημη κουβέντα για τον Μίτσελ. Ακόμα και να είδε, που είδε, πράγματα ικανά να κακοβαθμολογηθούν στον Μίτσελ, θα ήταν ανόητο να τα βάλει με τον προηγούμενο, δηλαδή με τον εαυτό του!
Ακριβώς. Προπονητής στον Ολυμπιακό είναι ήδη ο Περέιρα. Ποιος Μίτσελ; Δεν υπάρχει κανένας Μίτσελ. Ο Πορτογάλος γνωρίζει πολύ καλά ότι στο τέλος της σαιζόν αυτός ο οποίος θα ζυγιστεί είναι ο ίδιος, όχι ο Μίτσελ. Επειδή αυτός, ο Περέιρα έχει πλέον την ευθύνη.
Να, γιατί ο Περέιρα είπε ότι η νίκη στην Ξάνθη είναι επιτυχία του Μίτσελ. Τι να έλεγε; Ότι σαν άνθρωπος της δουλειάς έπιασε κάποιες “λεπτομέρειες” στα αποδυτήρια που δεν κολακεύουν τον Μίτσελ. Αν το έλεγε αυτό ο Περέιρα, αν άφηνε υπονοούμενα σε βάρος του Ισπανού, τότε θα λέγαμε ότι ο νέος προπονητής δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: