Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η απάντηση βρίσκεται στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ!!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥ
Ναι, αυτός είναι τελικός! Καμία σχέση με τους άλλους. Το διακύβευμα για τον ΠΑΟΚ το βράδυ στην Μυτιλήνη δεν είναι απλά η κατάκτηση η όχι των τριών βαθμών. Είναι βαθύτερο, απλώνεται σε πολλά επίπεδα και θα έχει συνέπειες. Θετικές ή αρνητικές. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει. Κόντρα στην Καλλονή ο ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρει δρομολογούνται εξελίξεις. Απρόβλεπτες αυτή τη στιγμή, με αποφάσεις που δεν μπορούν να χαρτογραφηθούν, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν. Για τους περισσότερους.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωση την ήττα-κάζο από τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε συνδυασμό με τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, έχουν φέρει την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Η παταγώδης αποτυχία της πρόκρισης στους 16 του κυπέλλου αλλά και η απώλεια της πρώτης θέσης στην βαθμολογία, και τα δύο μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, έχουν φέρει τον Ανστασιάδη και τους παίκτες με την πλάτη στον τοίχο. Ταυτόχρονα δημιούργησαν το ερώτημα: αντέχει ο φετινός ΠΑΟΚ την πορεία πρωταθλητισμού μέχρι το τέλος;

Η απάντηση δεν θα δοθεί μονολεκτικά μέσα από το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης στην Μυτιλήνη. Θα αποτελεί όμως ένα πρώτο πρόκριμα. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει αλώβητος από το νησί τότε η ηρεμία επιστρέφει, η ομάδα κερδίζει την χαμένη της αυτοπεποίθηση, ο Αναστασιάδης παραμένει ακλόνητος χωρίς προσωπικές ανασφάλειες, η εμπιστοσύνη του κόσμου ανανεώνεται, το βλέμμα επιστρέφει στο νήμα του πρωταθλήματος τον Μάιο. Είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο. Αυτό που εύχονται όλοι. Ή τουλάχιστον εκείνοι που έχουν κουραστεί να είναι στο ίδιο έργο θεατές και θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Είναι δυσάρεστο να υποθέσει κανείς το σενάριο στην απευκταία περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και ο ΠΑΟΚ γνωρίσει την ήττα. Είναι κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται κανείς. Ο Αναστασιάδης ήδη χτύπησε την σειρήνα του συναγερμού. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι το βράδυ στη Μυτιλήνη θα πρέπει να παίξουν για τους εαυτούς και τον ίδιο. Μαζί έφτασαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, ενωμένοι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την μάχη της παραμονής στο κόλπο του τίτλου μέχρι το τέλος. Μακάρι το βράδυ να πανηγυρίσουν τη νίκη. Θα είναι η πιο καθαρή απάντηση στην αμφισβήτηση που οι ίδιοι εξέθρεψαν.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: